Privé een multicycle e-bike leasen

Privé een multicycle e-bike leasen

Privé een multicycle e-bike leasen

Multicycle werd in 1977 door Nico Bieleveldt en zijn vrouw in de Achterhoek opgericht. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing. 

Waarom een multicycle e-bike privé leasen?

Wilt u wel de kwaliteit van een Multicycle e-bike, maar niet in één keer de kosten kwijt zijn voor de aanschaf? Dan is het private leasen van een Multicycle e-bike een goede optie. Met private lease fietst u al vanaf 76 euro per maand op uw e-bike!

En dat is niet het enige voordeel. Verder:

  • kunt u altijd terecht bij een Multicycle dealer bij u in de buurt;
  • hoeft u zich geen zorgen te maken over reparatie, onderhoud én verzekering: dit is inbegrepen in het leaseplan;
  • ontvangt u pechhulp.

Hoe werkt het?

U kunt een e-bike uitzoeken bij een Multicycle dealer bij u in de buurt. De dealer zorgt er vervolgens voor dat de leaseovereenkomst wordt geregeld. Zodra dit is geregeld, kunt u genieten van uw Multicycle e-bike.

Ook kunt u zelf uw Multicycle e-bike private lease regelen. 

Na de leaseperiode

De leaseperiode duurt 36 maanden. Na de leaseperiode kunt u zelf beslissen wat u doet. Zo kunt u ervoor kiezen om de fiets te kopen, het leasetraject te beëindigen óf een nieuw leasetraject te beginnen.

Waarom een leasefiets?

Met een Multicycle leasefiets legt u extra gezonde kilometers af. Een dagelijkse fietstocht maakt u namelijk 30% productiever en effectiever. Ook heeft u minder kans op diabetes en hart- en vaatziekten!