Over ons

Maak kennis met Multicycle

Multicycle

Sinds 1977

Over ons

Multicycle werd in 1977 door Nico Bieleveldt en zijn vrouw in de Achterhoek opgericht. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing. 

Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico Bieleveldt toen ontwierp, heeft hij de basis gelegd voor de huidige Multicycle. Hij onderscheidde zich toen al met de mooie, lichte handgemaakte fietsen waarbij de nadruk lag op comfort en kwaliteit, vanuit een sportieve grondslag. En dat is nooit veranderd.

We zijn uitgegroeid tot een modern bedrijf waar betrokken vakmensen met oog voor detail, exclusieve en hoogwaardige toerfietsen ontwerpen, ontwikkelen en produceren. En altijd gedreven door hoogwaardig Nederlands vakmanschap. Bij Multicycle maken we fietsen met passie en deze passie vindt u terug in elke Multicycle fiets. 

Mooie momenten

Mooie momenten maakt u op uw Multicycle fiets. Waar fietst u naar toe? Laat u inspireren door onze fietsroutes, die we speciaal voor u hebben samengesteld. Wij wensen u in ieder geval al veel fietsplezier!

Hoogstaand en tijdloos design. Subtiel en verfijnd. Ergonomisch en comfortabel. Nederlandse kwaliteit. Dit is Multicycle.