De beste e-bike

De beste e-bike

Multicycle

Om de beste e-bike te bouwen heeft Multicyle ervoor gekozen om samen te werken met de beste leveranciers in de markt. Zorgvuldige selectie van top componenten zorgen ervoor dat u de best mogelijke samenstelling van onderdelen op een Multicycle fiets aantreft.

Beste e-bike bouwen

De beste e-bikes worden door Multicycle ontwikkeld en gebouwd. Bewezen kwaliteit is ons uitgangspunt en de basis van de beste e-bikes van Nederland. Multicycle is ontzettend gedreven om de mooiste, lichtste en beste e-bike te maken. Onze vakmensen zijn daar iedere dag weer mee bezig. De e-bikes die nu uit de fabriek rijden, zijn het resultaat van een duidelijke strategie, veel innovaties en volledig in huis ontwikkelde kwaliteitsprocessen. We durven nu met overtuiging te zeggen dat we technologisch de lichtste én beste e-bike maken waarin alleen de allerbeste materialen zijn verwerkt.  

Kwaliteit boven kwantiteit

Elke verkochte e-bike telt. Massaproductie voor de ‘gemiddelde fietser’ is het terrein van de concurrenten. De beste e-bike met de hand bouwen voor de kwaliteitsbewuste, individuele fietser is het handelsmerk van Multicycle. Elke e-bike wordt met veel passie door een team van vakkundige monteurs met de hand gebouwd en ondergaat een grondige eindcontrole. alleen zo krijgt u als klant de beste e-bike!