Lichtgewicht E-bike

Lichtgewicht e-bike

Comfortabel en soepel fietsen

De lichtgewicht e-bike van Multicycle verlegt grenzen. Er is geen fiets die zo licht en soepel fietst als een Multicycle e-bike, ook zonder ondersteuning. Daarnaast zijn onze e-bikes zeer licht in gewicht. Onze e-bikes behoren zelfs tot de lichtste in de markt van recreatief fietsen. Onze lichtgewicht e-bikes zijn gebouwd voor recreatief fietsen en sportief gebruik, maar ook voor woon-werk verkeer. Lichtgewicht, comfort en veiligheid zijn de visitekaartjes van onze e-bike. Ontdek recreatief fietsen op een e-bike van Multicycle.

recreatief fietsen op een lichtgewicht e-bike

Nederlanders zijn de uitvinders van het recreatief fietsen. Ons land vráágt erom met de lichtgewicht e-bike van Multicycle:

  • 35.000 kilometers fietspad
  • landelijk verbonden knooppunten
  • ruim 2.000 e-bike oplaadpunten langs recreatieve fietsroutes
  • Groot aanbod van fietsendragers

Sportiviteit en comfort maken het verschil tussen inspanning en recreatief fietsen. Multicycle bouwt een soepel rijdende en lichtgewicht e-bike. Ook ideaal om mee te nemen achterop de auto voor een stuk recreatief fietsen buiten uw eigen regio.

Comfortabel sportief en lichtgewicht e-bike fietsen

Multicycle staat vooraan als het gaat om een lichtgewicht e-bike. Door het lage gewicht is de e-bike hanteerbaar en licht genoeg om achterop de auto te zetten. Door het lage gewicht is recreatief fietsen nog leuker! Sportiviteit en een lichtgewicht e-bike gaan bij Multicycle hand in hand.