Verzenden

/
Verzenden

Verzenden

Wanneer je je fiets bij Multicycle hebt besteld wordt je fiets altijd verzonden naar de geselecteerde Multicycle-dealer. Bij het afronden van je bestelling kies je een Multicycle-winkel bij jou in de buurt. Na het bestellen van de fiets zorgt Multicycle dat jouw gekozen fietsenwinkel op de hoogte is van jouw bestelling.

Als de fiets bij de winkel is geleverd, maakt de dealer een afspraak met jou wanneer je de fiets kunt komen ophalen of wanneer hij deze bij jou mag bezorgen. Neem voor het ophalen van je fiets altijd de mail die je van ons hebt ontvangen en je identiteitsbewijs mee. De dealer controleert dan of jij daadwerkelijk de fiets bij Multicycle hebt besteld. Na alle controles wordt de fiets geheel op jou afgesteld en kun je meteen wegfietsen. 

Levertijd van de fiets bij de dealer is afhankelijk van de beschikbare voorraad of productietijd. Bij vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice via: info@multicycle.nl of 0900-5695 695

Retourneren van je bestelling

Ben je toch niet tevreden met je Multicycle fiets? Dan mag je de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van de Multicycle dealer zonder opgaaf van reden herroepen. Belangrijk is dat de fiets niet gebruikt en dat de fiets als nieuw verkocht kan worden. Bij twijfel over de fiets adviseren wij je om de fiets bij de dealer te bekijken en te laten staan om gebruikssporen te beperken.

Retourneren van je online bestelde fiets

Ben je toch niet tevreden met je Multicycle fiets? Dan mag je de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van de Multicycle dealer zonder opgaaf van reden herroepen. Hieronder staat uitgelegd wanneer je de fiets mag retourneren en hoe dat gaat.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Neem contact op met Multicycle klantenservice via 0900 – 5695 695, via info@multicycle.nl

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen wij voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Voorwaarden voor retourneren:

  • De fiets is schoon. 
  • De fiets is onbeschadigd. 
  • De fiets is compleet (al het meegeleverde is aanwezig). 
  • Alleen bij e-bike: er is maximaal 5 km gereden met de fiets. 
  • Alleen bij e-bike: accu en oplader zijn aanwezig en indien redelijkerwijs mogelijk originele verpakking.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Als je hebt aangegeven de fiets te willen retourneren kun je ervoor kiezen om de fiets terug te sturen maar wij geven er de voorkeur aan dat je naar de Multicycle-dealer gaat om jouw fiets in te leveren. Dit is dezelfde dealer als waar je de fiets hebt opgehaald.

Samen met de Multicycle-dealer doe je een laatste controle van de fiets. Je ontvangt van de dealer een retourbewijs. Dit retourbewijs is voor je eigen administratie en jouw bewijs dat je de fiets in goede staat hebt ingeleverd. Indien je ervoor kiest om de fiets terug te sturen zijn de gemaakte kosten voor verzending voor jou. Je kunt de fiets terugsturen naar de dealer waar je je fiets hebt opgehaald.