Multicycle viert 44-jarig bestaan op gepaste wijze

Multicycle viert 44-jarig bestaan op gepaste wijze

Deze week bestaan we alweer 44 jaar! Een mooie mijlpaal die we uiteraard hebben gevierd, al is het dit jaar wel geheel coronaproof. Net als ieder jaar trakteerde Nico Bieleveldt, de grondlegger van Multicycle, het voltallige personeel op gebak. Een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen 44 jaar!

Al 44 jaar mooie momenten met Multicycle

Op de foto hieronder is het contrast te zien tussen de fietsen van vroeger en nu. Op de foto links ziet u Nico Bielevelt met de Tour 600. Deze fiets is vooral bekend door het baanbrekende FF-systeem (Front-Freewheeling). Wist u dat dit ook één van de eerste fietsen was met accuverlichting? Rechts op de foto ziet u Perry Jansen, de CEO van Multicycle, met ons huidige topmodel: de sportieve, luxe en prachtige afgewerkte Prestige EMS. Eén ding is dan ook nooit veranderd: de passie en het hoogwaardig Nederlandse vakmanschap stroomt nog steeds door het Multicycle bloed.

Multicycle blijft ontwikkelen

Door de jaren is Multicycle uitgegroeid tot een modern bedrijf dat beschikt over één van de meest innovatieve en hoogwaardige productiefaciliteiten in Europa. Wat altijd hetzelfde is gebleven, is de betrokkenheid van de mensen die werken bij Multicycle. Met oog voor detail zorgen onze collega’s er dagelijks voor dat elke e-bike weer een fraai hoogtepunt is. Fietsen met passie… dat deden we vierenveertig jaar geleden, maar ook vandaag én morgen.

Volgend jaar groots feest

Volgend jaar bestaan wij 45 jaar en we hopen dit natuurlijk groots te kunnen vieren. We zijn op dit moment een programma aan het opstellen om het jubileum op een memorabele manier te kunnen vieren. Tijdens het gehele jubileumjaar gaan we niet alleen onze trouwe dealers verrassen met bijzondere acties, maar ook de liefhebbers van het merk Multicycle. Wat we precies gaan doen blijft nog een geheim, dus houd onze website en socials in de gaten!

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin