Prestige EMS

____  Sportief, luxe en prachtig afgewerkt,
dat is de Prestige EMS.

Prestige EMS

Prestige EMS

Sportief, luxe en prachtig afgewerkt: dat is de Prestige EMS. Deze geavanceerde e-bike is volledig afgemonteerd met Shimano onderdelen. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd. De geïntegreerde accu met 630 Wh, de elektrisch geschakelde XT Di2 aandrijving, 47mm banden en derailleurversnelling: alle componenten zijn speciaal voor u geselecteerd. Alleen het beste van het beste, zonder compromis.

€ 4.699,00
Beschikbare kleuren
Shitake Grey Glossy
Metro Black 2 tone

High-end middenmotor

De Prestige EMS is voorzien van de krachtige STEPS E6100 motor van Shimano. Dit is een zeer lichte en sportieve motor met een extreem laag geluidsniveau. Deze motor heeft een soepele en intelligente trapondersteuning en is ontworpen voor gebruik in alle situaties: van de drukke stad tot aan de rustige landwegen. De motor is zuinig, krachtig en betrouwbaar, in alle weersomstandigheden.

Elektrisch geschakelde Di-2

Door de combinatie van de Shimano STEPS motor met het nieuwe SC-E6100 display, de revolutionaire Shimano XT Di2 met de 11-speed SLX cassette, maakt het fietsen op dit top model tot een genot. Aanraken en schakelen, dat is waar deze topper in uitblinkt.

Geïntegreerde accu

Voor de Prestige EMS combineren wij de middenmotor met een geïntegreerde accu in de onderbuis met een capaciteit van maar liefst 630 Wh! Het geperfectioneerde aandrijfsysteem geeft de Prestige EMS een zeer groot bereik. Hierdoor fietst u soepeler, stiller, lichter én kunt u langer fietsen. Ideaal voor de lange fietstochten!

Perfecte afwerking

Onze prachtige e-bikes hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving. Door het aluminium butted frame met onzichtbare lasnaden is deze toerfiets extra licht en sterk. Onze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar. De Prestige EMS wordt afwerkt met een schitterende poedercoating in de kleur Shitake Grey Glossy of Metro Black 2 tone.

Aandrijving
Aandrijving Shimano DU-E6100
Accu Geïntegreerd in onderbuis - 630Wh
Display Shimano SC-E6100
Motor Shimano STEPS E6100
Frame
Afwerking Gepoedercoat met weggewerkte lasnaden
Frame Aluminium butted extra licht en sterk
Framehoogtes Dames D49 D53 D57
Framehoogtes Heren H61 H57
Overige Componenten
Banden Vredestein Perfect Tour 47-622
Gewicht excl. Accu 21,7 kg
Gewicht incl. Accu 26,0 kg
Kettingkast Hesling Move kettingscherm
Kleuren Dames fiets Shitake Grey Glossy Metro Black 2 tone
Kleuren Heren fiets Shitake Grey Glossy Metro Black 2 tone
Remmen Shimano XT T8000 hydraulische schijfremmen
Schakelsyteem Shimano XT Di2
Slot Axa Victory
Stuur en stuurpen Multicycle Trekking met Di2 kabelintegratie
Veersysteem SR Suntour Mobie 25
Verlichting Busch & Muller IQ-X Spanninga Pimento
Zadel Selle Royal New Lookin Moderate
Adviesprijs
Adviesprijs € 4.699