Multicycle fietsen met een middenmotor

Multicycle e-bikes met een middenmotor

Voor de beste rijbeleving kiest u een elektrische fiets met middenmotor. Met een middenmotor is uw fiets mooi in balans, omdat de motor laag en in het midden van uw fiets geplaatst is. Deze stabiliteit gaat u zeker merken als u met de fiets erop uitgaat. Een middenmotor zit verwerkt in de trapas van de fiets. Dit heeft veel voordelen. Door het gewicht van de motor op het laagste punt te monteren, is de fiets heel stabiel. De middenmotor drijft de ketting aan en niet de wielen. Dit zorgt ervoor dat de e-bike zich net zo soepel en wendbaar is als een normale fiets.

Al onze modellen zijn voorzien van alleen de allerbeste middenmotoren. Bij Multicycle streven we naar kwaliteit en comfort, om die reden maken we uitsluitend gebruik van Shimano middenmotoren. 

Shimano middenmotor

De Shimano STEPS middenmotoren hebben een erg groot piekvermogen, dit zorgt voor een soepele ondersteuning bij het heuvelopwaarts fietsen en het accelereren.

Deze motor is ook geoptimaliseerd voor elektronisch schakelen. Een combinatie die garant staat voor perfecte schakelprestaties. De trapondersteuning is zeer intelligent en ontworpen voor gebruik in alle situaties: van de drukke stad tot aan de rustige landwegen. Verder is de motor is zuinig, krachtig en betrouwbaar, in alle weersomstandigheden.

Kortom:

  • Groot piekvermogen
  • Soepele ondersteuning
  • Elektronisch schakelen
  • Betrouwbaar

Shimano middenmotor

Prestige EMS

Legacy EMB

Voyage EMI

Solo EMS

Solo EMI