Poedercoaten

Poedercoaten

VOOR DE MOOISTE AFWERKING

AFWERKING

Door poedercoating

Spuiten

Elektrostatische techniek

Duurzaam

Zonder chemische additieven

Poedercoaten

De beste kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze fietsen perfect worden afgewerkt. Veel fietsmerken werken hun toerfietsen en e-bikes af met enkel een laklaag. Bij Multicycle kiezen wij ervoor om iedere fiets af te werken met een poedercoating. Dit doen wij omdat een poedercoating zorgt voor een langere levensduur van onze e-bikes. Door de frames te voorzien van een beschermende poedercoating, gaan deze jarenlang mee.

Simpel gezegd spuiten wij verfpoeder op de frames van onze e-bikes. Omdat wij daarbij gebruik maken van elektrostatische techniek, blijft de verfpoeder aan de frames plakken. Vervolgens verhitten wij het geheel en kan de poeder egaal vloeien. Tot slot laten we het uitharden, waarmee we het prachtige resultaat op onze frames creëren. Hierdoor zijn de deklagen op onze frames veel sterker dan de frames met de ‘gewone’ lakverf die vaak wordt gebruikt.

Door de frames te voorzien van een poedercoating, is de fiets beter slijt- en stootvast dan de gewone verf. Het is nu eenmaal mogelijk dat je toch een keer tegen de beschermlaag van jouw frame stoot of er langs schuurt. Maar omdat onze poedercoating slijt- en stootvast is, behouden onze fietsen hun elegante en luxe afwerking. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade.

Ook bijzonder is dat onze fietsen zo min mogelijk zichtbare lasnaden hebben. Hierdoor zijn onze frames niet alleen super sterk, maar hebben de fietsen ook een luxe uitstraling. En ook een fijne bijkomstigheid: er hoopt zich geen vuil op in de lasnaden, waardoor de fiets onderhoudsarmer is.

UW VOORDELEN OP EEN RIJTJE

LUXE UITSTRALING

SLIJT EN STOOTVAST

ONDERHOUDSARM

MILIEUVRIENDELIJK

ANTI-CORROSIE

GEEN ZWARE METALEN

Bekijk onze collectie

E-bikes met pasie