Veilige verlichting

Veilige verlichting

Wij werken alleen met de beste merken

BUSCH & MULLER

Dag en nacht bezig met licht

Gezien worden

Zeker op een e-bike belangrijk

Duitse kwaliteit

Voor extreme omstandigheden

Over ons

Of u nu zelf iets wilt zien of gezien wilt worden; goede verlichting is cruciaal voor een veilige fietstocht in het donker. Vooral op een elektrische fiets is het belangrijk dat je obstakels snel ziet. Daarom werken wij met de beste merken verlichting op al onze modellen.

De beste verlichting

Op iedere fiets

LUX 30

Lux 70

BUSCH & MÜLLER

De specialisten van Busch & Müller zijn er dag en nacht mee bezig: ontwikkelen van de beste fietsverlichting. Met een breed assortiment aan verlichting voor fietsen en e-bikes zijn ze één van de beste leveranciers op dit gebied. Een elegant design in combinatie met kwalitatief vooruitstrevende techniek; dat zijn de kenmerken van Busch & Müller verlichting. De Upp 30 LUX van Busch & Müller vind je terug op onze Noble modellen. En de krachtige IQ-XS 70 LUX is gemonteerd op sommige Voyage modellen. De afbeeldingen laten het verschil zien tussen beter en best.

Supernova

Supernova is al 20 jaar hét Duitse kwaliteitsmerk op het gebied van fietsverlichting. Het merk is ontstaan vanuit de 24 uurs fietsraces. Marcus Wallmeyer kon geen verlichting vinden die hem nacht in nacht uit veiligheid kon bieden. Dus hij ging het zelf maken.

Nu, 20 jaar later, wordt Supernova verlichting nog steeds getest onder extreme omstandigheden in het lab en op de weg. De Supernova verlichting op uw fiets kan dus tegen een stootje.

De Supernova V521S wordt gebruikt op diverse Prestige, Legacy en Voyage modellen. De Supernova E3 pure 3 vind u terug op de Prestige toerfiets.

natte omstandigheden

extreme omstandigheden

Alle voordelen op een rijtje

BUSCH & MÜLLER

SUPERNOVA

ELEGANT DESIGN

Veiligheid

Duitse kwaliteit

innovatief

Bekijk onze collectie

E-bikes met pasie