Perfecte banden

/
/
Perfecte banden

Perfecte banden

Voor comfort en veiligheid

Banden

Marktleiders

VREDESTEIN

Perfect Xtreme 5* anti-lek

Continental

Ride City Reflex anti lek

Banden

Banden uit top segment op iedere Multicycle

Voor onze modellen hebben wij de criteria voor comfort en veiligheid erg hoog liggen. Daarom werken we alleen met anti-lek banden van de marktleiders Vredestein en Continental.

Door jarenlange ervaring en kennis te combineren, is Vredestein in staat om banden te produceren met een maximale lekbescherming. Hierdoor wordt de kans op lekrijden drastisch verminderd. Op een aantal van onze Prestige, Legacy en Voyage modellen vindt u de Vredestein Perfect Xtreme 5* anti-lek banden. Dit zijn allround toerbanden met een goede grip en perfecte comfort. Deze band staat bekend om zijn lange levensduur. Hierdoor geniet u iedere dag weer van een soepele rit en optimaal rijplezier.

De Noble is afgewerkt met speciale Continental Ride City Reflex anti lek banden. De banden zijn voorzien van een robuuste rubberen beschermlaag, waardoor het een perfecte bescherming biedt tegen lekrijden. Met meer dan 100 jaar ervaring produceert Continental enkel extreem veilige banden. De Ride City Reflex banden staan garant voor optimaal rijplezier.

De voordelen van perfecte banden

Comfort en veiligheid

Lange levensduur

Anti-lek banden

Rubberen beschermlaag

100 JAAR ERVARING

OPTIMAAL RIJPLEZIER

Bekijk onze collectie

E-bikes met pasie