Solo EMS vanaf € 2.749,-

Sportieve lichtgewicht

Solo EMS vanaf € 2.749,-

De Solo EMS is een echte allrounder met een sportief karakter. Ideaal voor de stad, maar ook voor buitenweggetjes. Door de natuurlijk aanvoelende middenmotor, het lichtgewicht frame en de sportieve derailleur is elke fietsrit comfortabel.

Perfectie, tot in detail

De Solo EMS is tot in de puntjes afgewerkt. De speciaal voor Multicycle ontworpen White Wall banden zijn een echte eyecatcher. Tegelijkertijd zorgen de banden ervoor dat deze e-bike erg comfortabel fietst. Dit stoere design geeft deze e-bike een klassiek uiterlijk terwijl het door de strakke lijnen en perfect afgewerkt frame toch een sportieve fiets blijft.

Krachtige middenmotor

De Shimano Steps middenmotor zorgt ervoor dat u altijd soepel kunt fietsen. Dit systeem is licht en stil en biedt maximale ondersteuning. De motor is licht en makkelijk te bedienen en switcht eenvoudig tussen de verschillende niveaus trapondersteuningen. Een steile berg is dus geen enkel probleem!

Derailleurschakeling

De Solo EMS is afgewerkt met de uitstekende Shimano Deore derailleuraandrijving. Dankzij de tien versnellingen heeft u een groot bereik en kunt u gaan en staan waar u maar wilt. Met de Solo EMS fietst u soepel en snel naar iedere bestemming.