Solo EMB € 2.999,-

Dynamisch en betrouwbaar

Solo EMB € 2.999,-

De Solo EMB is een sportieve e-bike met volop gebruiksgemak. Deze betrouwbare e-bike levert ultiem comfort en hoge prestaties. Daarvoor zorgen de lichtgewicht middenmotor, onderhoudsarme riemaandrijving en een verende zadelpen.

Door snaar aangedreven perfectie

De Solo EMB is tot in de puntjes afgewerkt. De VEER snaaraandrijving doet de fiets stil en betrouwbaar rijden met een lage onderhoudslast. Tegelijkertijd zorgt zijn geveerde voorvork en zadelpen ervoor dat deze e-bike erg comfortabel fietst. Een stoere design geeft deze e-bike een klassiek uiterlijk terwijl het door de strakke lijnen en perfect afgewerkt frame toch een sportieve fiets blijft.

Prachtige afwerking

Ook de Solo EMB heeft de prachtige afwerking die u mag verwachten bij een fiets van Multicycle. Zo zijn de lasnaden niet zichtbaar en is de e-bike niet alleen zeer praktisch als stadsfiets, maar ook nog eens erg mooi.

Shimano STEPS

Shimano STEPS staat voor Shimano Total Electric Power System. Het systeem wordt geleverd in combinatie met een 504 accu. Dit is ruim voldoende om naar uw werk te fietsen of om een lekkere toertocht te maken. De Solo EMB heeft een strak en overzichtelijk display wat zorgt voor een strakke afwerking.