Prestige EMS € 3.699,-

Prestigieus, luxe performance

Prestige EMS € 3.699,-

De Prestige EMS is een verfijnde e-bike met een perfecte afwerking. Door de hoge accucapaciteit, de uitstekende Di2 elektronische versnelling en de middenmotor bent u verzekerd van heerlijk ontspannen fietstochten. Kwaliteit zonder concessies. PROEFRIT MOGELIJK.  KIJK OP DE DEALERLOCATOR VOOR EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT  

DI2 versnelling

De combinatie van de Shimano STEPS motor met het heldere SC-E6100 display en de revolutionaire Shimano XT Di2 maakt het fietsen op dit model tot een genot. Comfortabel schakelen, dat is waar deze stijlvolle e-bike in uitblinkt. Geniet van soepele, lange fietstochten over de heide of juist de dagelijkse tochten naar uw werk. De Prestige EMS is geschikt voor iedere fietser.

Portofino Blue Glossy

De Prestige is uitgevoerd in de kleur Portofino Blue Glossy. Deze prachtige e-bike heeft een elegante en luxe afwerking. Het lichtgewicht aluminium butted frame maakt de Prestige EMS extra licht en sterk. Een fiets om jarenlang van te genieten!

Maak vele kilometers met de 630 WH accu

Zuinig, krachtig én betrouwbaar: de combinatie van de Shimano STEPS E6100 motor en de geïntegreerde accu maken de Prestige EMS een fiets om van te genieten. De sterke en betrouwbare accu heeft een vermogen van maar liefst 630 Wh. Hierdoor fietst u niet alleen soepeler, stiller én lichter, maar rijdt u ook nog eens een stuk verder. Ideaal voor de lange fietstochten!