Prestige ems en solo emi getest als ‘zeer goed’

Prestige ems en solo emi getest als ‘zeer goed’

Afgelopen week hebben we schitterende resultaten gekregen van de AD Fietstest. Vrijwilligers uit het hele land hebben onze e-bikes uitvoerig getest op de rijeigenschappen, het comfort, de prijs/kwaliteit, de motor en ondersteuning en het display en de bediening. Onze Prestige EMS én Solo EMI zijn beide beoordeeld als zeer goed. Een prachtig resultaat waar we trots op zijn!

Prestige EMS

De hoogste beoordeling van onze fietsen ging dit jaar naar onze Prestige EMS. De Prestige EMS wordt vooral gewaardeerd door de geruisloze motor, de soepele ondersteuning en het display. Zo  omschrijft tester Marco de e-bike als: ‘Een heerlijke fiets met elektronisch schakelen’. Ook Frans is erg positief: ‘Sportieve fiets met veel versnellingen. Elektrisch schakelen. Goede remmen.’ Hij geeft de Prestige EMS zelfs een 9! We zijn uiteraard erg trots op beoordelingen als deze.

Solo EMI

Onze Solo EMI staat bekend als een lichte stadsfiets. De fiets heeft een Shimano E5000 motor die de voordelen biedt van Shimano STEPS. De motor wordt gevoed door een accu van 418 WH, deze is te vinden onder de bagagedrager. De Vredestein banden zorgen ervoor dat u comfortabel door de stad kunt fietsen. Net als de Prestige EMS is de Solo EMI beoordeeld als zeer goed. Zo vindt Joke de geruisloze motor, de nette afwerking en de comfortabele vering absolute pluspunten. Saskia omschrijft de fiets als volgt: ‘De fiets rijdt heerlijk, trapt lekker licht en is mooi stabiel qua ligging. De stand racen werkt prima bij harde tegenwind.’ Wederom prachtige woorden waar we erg trots op zijn.

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin