Legacy EMB € 3.499,-

Elegant comfort voor elke dag

Legacy EMB € 3.499,-

De Legacy EMB biedt zorgeloos dagelijks gemak. Hij heeft onderhoudsarme snaaraandrijving, elektronisch gestuurde Alfine naafversnelling, anti-lekbanden en hoogwaardig verlichting. De grote actieradius maakt hem ook geschikt voor toertochten.

Groot bereik

Als u op uw Legacy EMB fietst, wilt u natuurlijk zo ver mogelijk kunnen fietsen. En dat kan ook! Deze e-bike heeft namelijk een geïntegreerde accu van 504WH, die te vinden is in de onderbuis van het frame. Daarnaast beschikt deze fiets over een efficiënte Shimano STEPS E6100 middenmotor. Deze aandrijving is zeer licht en erg comfortabel. Zo is geen kilometer te ver voor u!

Elektrisch geschakelde DI-2

Door de combinatie van de Shimano STEPS motor, de interne Di2-Alfine 8 naafversnelling, het Shimano display en de aandrijving, is volledig automatisch schakelen mogelijk. Het STEPS-systeem geeft automatisch een signaal naar de naaf om naar de juiste versnelling te schakelen. Hierdoor geniet u optimaal van de omgeving!

Beltdrive

Een beltdrive is een kunststof aandrijfriem die een traditionele ketting vervangt. Deze aandrijfriem gaat tot vier keer langer mee! Ook zorgt het ervoor dat uw e-bike nog lichter en makkelijker fietst, terwijl hij minder geluid maakt. Daarnaast is deze aandrijfriem zeer onderhoudsvrij. Hij hoeft niet gesmeerd te worden en is beschermd tegen roest. Samen met de aluminium spatborden en de geïntegreerde kabels en naafversnelling springt deze fiets extra in het oog!.