Lucht geveerde voorvork

Lucht geveerde voorvork

VOOR DE BESTE RIJBELEVING

SR Suntour

NCX luchtgeveerd

RST

Vodgue Air TNL Luchtgeveerd

Luchtveering

Voor alle obstakels

LUCHT GEVEERDE VOORVORK

Super comfort

Comfort én fietsen met de allerbeste rijeigenschappen. Dat is waar Multicycle al meer dan 40 jaar om bekend is. Daarom gebruiken wij in onze fietsen uitsluitend lucht geveerde voorvorken. De naam zegt het eigenlijk al: de veringen van onze fietsen worden gevuld met lucht. Lucht geveerde voorvorken maken onze fietsen niet alleen lichter en duurzamer, maar zorgen er ook voor dat u de fiets perfect op uw zelf kan afstellen. Hierdoor kunt u alle obstakels eenvoudig opvangen en ervaart u een optimaal rijplezier.

Fietsen kunnen van twee soorten veringen worden voorzien: coilvering en luchtvering. Het grote verschil zit hem in het materiaal. Een coilvering bestaat uit een veer in de voorvork, terwijl een luchtvering bestaat uit lucht. Fietsen met een luchtvering rijden effectiever dan fietsen met een coilvering. Daarnaast zijn fietsen met luchtvering duurzamer én zijn ze minder zwaar dan fietsen met coilvering. Daarom kiezen wij ervoor om onze fietsen af te werken met lucht geveerde voorvorken. Alles voor een optimaal rijcomfort.

Fietst u op een verharde vlakke weg? Of bent u juist gek op een klim? Dan is het fijn om zo min mogelijk energieverlies te hebben. Daarom zijn al onze fietsen voorzien van een lock-out systeem. Met behulp van ons lock-out systeem zet u de vering uit en wordt uw fiets iets stijver. Dit zorgt voor minder energieverlies en maakt het makkelijk om de heuvels te trotseren.

Wij verkopen geen gebakken lucht

PRACHTIG ONTWERP

LICHTER EN DUURZAMER

PERFECT ZELF AFSTELLEN

OPTIMAAL RIJPLEZIER

Lock-out systeem

WEINIG ENERGIEVERLIES

Bekijk onze collectie

E-bikes met pasie