NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  

Collectie E-bikes

Uw keuze voor fantastisch fietsen

Welke MC vind ik mooi?
Expressive
Expressive E-bikes

Expressive

Met de Expressive mag u gezien worden. De strakke vormgeving geeft samen met de hoogwaardige en veilige materialen een unieke en stijlvolle uitstraling. Kortom, de optimale synthese van sportiviteit, stijlvol design en techniek.

Sportieve trendsetter
De Expressive is een dynamische toerfiets met lichtgewicht aluminium frame. Een sportieve e-bike met een zeer aansprekend uiterlijk en zeer aansprekende specificaties. Alles aan de Expressive ademt sportieve luxe en pure klasse. De Expressive laat zien wat de trend is. Zet de stijlvolle Expressive tussen willekeurige fietsen en u ziet het verschil. Ga er op rijden en u voelt het! U wilt nooit meer een andere fiets....
Legend
Legend E-bikes

Legend

De ultieme e-bike waarbij de focus ligt op kwaliteit, comfort en veiligheid. Een op-en-top toerfiets die klasse uitstraalt dankzij een tijdloos en ingetogen design.

Kwaliteit, comfort en veiligheid
Actief en comfortabel fietsen gaan uitstekend samen. De Legend is een fantastische elektrische fiets met lichtgewicht aluminium frame. Dankzij de afmontage en de gebruikte materialen is deze fiets bijzonder veilig in gebruik en van hoog niveau. De comfortabele Legend is zeer geschikt voor lange fietstochten en is daarnaast een ideale metgezel voor dagelijks gebruik.
Xelo
Xelo E-bikes

Xelo

De sportieve Xelo fietst als vanzelf! De motor zorgt voor een krachtige ondersteuning in een heuvelachtig landschap, maar is ook ideaal voor dagelijks gebruik. Een zeer lichte e-bike voor topprestaties in elke situatie.

Avontuur dicht bij huis
U gebruikt de Xelo voornamelijk voor toertochten, die ook best intensief mogen zijn. Of u wilt onder alle omstandigheden van en naar uw werk blijven fietsen. De Xelo is niet alleen een design-statement, maar biedt ook techniek zonder compromis. De Xelo is voorzien van uitgesproken kleuren. U kunt kiezen tussen Satin black of Satin blue.
Spirit
Spirit E-bikes

Spirit

Gaat u voor een dynamische en tijdloze e-bike? Dan is de Spirit gemaakt voor u. Een fantastische fiets met alle kwaliteiten die u van een MC mag verwachten. Deze fiets is uitermate geschikt als stadsfiets of voor woon- en werkverkeer.

Stijlvolle e-bike met aansprekende details
Wat deze fiets zo bijzonder maakt zijn de bruine accenten zoals de bruine leren ergonomische handvatten, het bruine leren zadel en de snelbinders met één bruine binder. Deze bruine details zorgen voor een eigentijdse uitstraling en geven de fiets het esthetische karakter dat kenmerkend is voor Multicycle.

40th Limited Edition: Nu met €150,- RETOUR
Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Multicycle is deze gelimiteerde serie uitgebracht. 400 e-bikes als een speciale jubileum editie met een uniek nummer. Elke 40th Limited Edition heeft een certificaat van echtheid samen met de uitgave van een uniek kettingslot en fietstas. Het totale pakket maakt van deze e-bike een collectors item.
Tour
Tour E-bikes

Tour

De Tour is een degelijke fiets met een chique uitstraling. Dankzij toepassing van verschillende kwaliteitscomponenten is met de Tour de optimale prijs – kwaliteit verhouding bereikt.

Volop genieten

Heerlijk ontspannen fietsen, dat is wat de Tour u biedt. Met deze lichtgewicht e-bike gaat u zorgeloos op pad dankzij het op veiligheid en comfort gerichte ontwerp en de forse actieradius. Onderweg is het volop genieten van het heerlijk lichte en ontspannen rijkarakter van deze comfortabele en degelijke elektrische fiets.
Hoe schakel ik het liefst?
Welke motor kies ik?
© Multicycle 2018  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |