Medewerker binnendienst (m/v)

Lijkt het je leuk om bij ons te werken?

  • Home
  • /
  • Medewerker binnendienst (m/v)

Medewerker binnendienst (m/v)

Ben je commercieel, maar verlies je de klant nooit uit het oog? Wil je onze klanten adviseren en commerciële kansen benutten? Dan ben jij de binnendienstmedewerker die wij zoeken! Solliciteer direct, we kijken naar je uit.

 

Wat ga je doen?

Jij bent hét aanspreekpunt voor de vakhandel. Alle klantvragen die bij jou terecht komen behandel je op een correcte en vriendelijke wijze, zowel per mail als per telefoon. Je adviseert onze klanten. Dat doe je niet alleen door actieve verkoop (inbound bellen), maar ook door commerciële kansen te zien én te benutten (outbound bellen). Jij voert de orders in, maakt de offertes op en ondersteunt de collega’s van de buitendienst. Daarnaast ben je inzetbaar voor consumentenbeurzen en dealershows.

 

Wie ben jij?

Jij hebt affiniteit met de fietsenhandel en bent klantgericht en vriendelijk. Je bent erg nauwkeurig en gaat graag het gesprek aan met onze (potentiële) dealers. Je stelt de juiste vragen. Verder:

  • Heb je minimaal een opleiding op MBO niveau;
  • Schrijf en spreek je perfect Duits en Nederlands;
  • Heb je ervaring in de sales, bij voorkeur in de fietsenbranche;
  • Beheers je het Microsoft Office pakket;
  • Heb je ervaring met bestelprogramma’s (SAP is een pré);

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou dé plek in een innovatieve organisatie waarbij de passie voor fietsen centraal staat. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en geven je de erkenning die je verdient. Je komt te werken in een gezellig team met diverse specialisten en je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager. Goede arbeidsvoorwaarden zijn daarbij vanzelfsprekend.

 

Solliciteer direct!

Ben jij de binnendienstmedewerker die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie naar Rutger de Vries via rutger.de.vries@multicycle.nl.

Over Multicycle

Multicycle werd in 1977 door Nico Bieleveldt en zijn vrouw in de Achterhoek opgericht. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing. Ook vandaag de dag maken wij fietsen met passie.