Instagram-links

Bekijk onze artikelen en fietsen!

  • Home
  • /
  • Instagram-links

Instagram links

Instagram

Leuk dat u hier gekomen bent via Instagram. Kies hieronder een link of neem een kijkje op onze website!

Dagelijks staan onze ervaren dealers voor u klaar om vragen over e-bikes, toerfietsen of tandems te beantwoorden. Reden genoeg om onze dealers in de spotlights te zetten. Deze maand stellen wij u graag voor aan IJsselbikes Schalkhaar.

Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes, toerfietsen of tandems te beantwoorden. Deze maand stellen wij u graag voor aan Green Drive. Lees hier het interview.

Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes, toerfietsen of tandems te beantwoorden. Deze maand stellen wij u graag voor aan Brandhof Bikes. Lees hier het interview.

Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes, toerfietsen of tandems te beantwoorden. Ook verlenen zij service en geven zij u graag advies over het onderhoud van uw fiets. Genoeg redenen om onze dealers in de spotlights te zetten! Deze maand stellen wij u graag voor aan onze dealer van de maand december: Peter van Leeuwen Tweewielers.

Lees hier verder!

Xycleservice Doesburg is onze dealer van de maand november! Op onze website vertelt Camiel Banda u alles over zijn prachtige winkel en de jarenlange samenwerking met Multicycle. Mooie woorden waar we trots op zijn! 

Klik hier om het interview met Camiel te lezen.

Bent u op zoek naar een prachtige provincie om te fietsen? Dan is Zeeland een mooie keuze. Zeeland is door het Landelijk Fietsplatform benoemd tot 5-sterren provincie. Dit is het hoogst haalbare niveau! Dit heeft de provincie te danken aan het onderhoud van het fietsnetwerk, de toegankelijkheid en de vele fietscafés. Lees hier drie routes die u rondleiden door Zeeland.

Bij Multicycle willen we dat u mooie momenten beleeft op uw e-bike. Met de leasefietsen van Multicycle fietst u wel heel voordelig op de allerbeste e-bike voor een vast bedrag per maand. En vanaf 1 januari 2020 kunnen werkgevers en werknemers fiscaal aantrekkelijk een e-bike van de zaak leasen. Een werknemer betaalt slechts zeven procent bijtelling én mag de fiets in privétijd gebruiken. Lees hier alles over het leasen van een Multicycle e-bike.

Zoekt u een comfortabele toerfiets? In onze collectie hebben we prachtige toerfietsen die betrouwbaar, soepel én comfortabel zijn. Perfect voor een heerlijke zondagse fietstocht, even op en neer naar het dorp of om naar uw werk te fietsen. In dit artikel belichten we graag vier comfortabele Multicycle toerfietsen en benoemen we de verschillen. Leest u met ons mee?

Zoekt u een sportieve toerfiets? In onze collectie hebben we prachtige toerfietsen die eigentijds, stoer én betrouwbaar zijn. Ideaal om moeiteloos te manoeuvreren door de drukte van de stad of voor het dagelijkse woon-werkverkeer. In dit artikel belichten we graag vier sportieve Multicycle toerfietsen en benoemen we de verschillen. Leest u met ons mee?