Gedreven door kwaliteit

Gedreven door kwaliteit

Sinds 1977

Gedreven door kwaliteit

Multicycle werd 40 jaar geleden in het Achterhoekse Ulft door Nico Bieleveldt en zijn vrouw opgericht. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp, heeft hij de basis gelegd voor de huidige Multicycle. Hij onderscheidde zich toen al met de mooie, lichte handgemaakte fietsen waarbij de nadruk lag op comfort en kwaliteit, vanuit een sportieve grondslag. En dat is nooit veranderd.

Vakmanschap en kwaliteit

We zijn uitgegroeid tot een modern bedrijf waar betrokken vakmensen met oog voor detail, exclusieve en hoogwaardige e-bikes ontwerpen, ontwikkelen en produceren. En altijd gedreven door kwaliteit, met fantastisch fietsen als uitgangspunt.

Fietsen die bij u passen

Een fiets moet bij u passen. In uitstraling en uiterlijk, maar ook in gebruik. U moet zich vrij en trots voelen op uw Multicycle! Wij denken verder dan techniek alleen, maar verdiepen ons in uw belevingswereld. Wat kan er nóg beter, hoe kunnen we de grenzen nog verder verleggen?

Recreatieve elektrische fiets

De recreatieve elektrische fiets zorgt ervoor dat fietsen weer leuk is in Nederland. Lange fietspaden en wind tegen zijn geen partij meer met een elektrische fiets van Multicycle. Afstand krijgt een andere dimensie op een elektrische fiets, elke fietstocht wordt een belevingsreis. 

Perfecte afwerking van de fiets

De fiets is een product waarmee je gezien mag en wilt worden. En dat vinden wij ook. Alle fietsen worden in eigen huis ontwikkeld en ontworpen. We nemen de tijd om een fiets tot in detail te ontwerpen en goed uit te ontwikkelen, we doen hieraan nooit concessies. Een Multicycle maakt gebruik van de modernste technieken en heeft een eigentijds en duurzaam design. De onderdelen zijn op subtiele wijze in het design geïntegreerd. Zo min mogelijk lasnaden in het frame en de kabels zijn weggewerkt. Over elk detail is nagedacht en dit leidt tot de mooiste fiets.