Fietsroutes

De leukste fietsroutes van Multicycle

  • Home
  • /
  • Fietsroutes
Drenthe staat onlosmakelijk verbonden met hunebedden. Wist u dat hunebedden Nederlands oudste monumenten zijn? Deze bouwwerken werden in de prehistorie gebouwd. Op dit moment zijn er maar liefst 52 hunebedden op hun originele locatie in Drenthe te vinden. Met deze fietsroute fietst u langs diverse hunebedden en kunt u een bezoek brengen aan het Hunebedcentrum.
dinsdag, 02 juni 2020
door Multicycle
De omgeving Arnhem en Wageningen kenmerkt zich door de rijke geschiedenis. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vochten de geallieerden hier tegen de Duitse bezetting. Operatie Market Garden is de geschiedenis ingegaan als één van de grootste slagen uit die tijd. De fietsroute die we voor u opstelden leidt u langs deze historische gebieden en monumenten en laat u stilstaan bij de geschiedenis. “Opdat wij niet vergeten”.
donderdag, 20 februari 2020
door Multicycle
Wilde dieren, grasvlaktes, water, riet… De Oostvaardersplassen is een uniek moerasgebied dat ieder seizoen bijzonder is. Fiets langs de reeën, vossen, hazen en vlinders tijdens deze prachtige route. En kijkt u tijdens het fietsen goed rond? De Oostvaardersplassen staan bekend als een vogelparadijs!
woensdag, 28 augustus 2019
door Multicycle
Heeft u interesse in historie en cultuur? Dan is deze fietsroute langs Kamp Westerbork zeker de moeite waard. In Kamp Westerbork worden meer dan honderdduizend Nederlandse Joden, Sinti en Roma herdacht. Fietst u deze route op de laatste zondag van de maand? Dan is er een lezing door een ooggetuige van de Tweede Wereldoorlog.
woensdag, 26 juni 2019
door Multicycle
Vanaf half mei tot half september kunt u bij het Punt van Reide kijken naar de zeehonden (en met een beetje geluk zelfs wel hun pups). Van achter een zeehondenkijkwand heeft u uitzicht op de zeehonden in hun natuurlijke leefomgeving. Dit maakt het een fietsroute die zeker de moeite waard is!
donderdag, 23 mei 2019
door Multicycle
De omgeving Arnhem en Wageningen kenmerkt zich door de rijke geschiedenis. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vochten de geallieerden hier tegen de Duitse bezetting. Operatie Market Garden is de geschiedenis ingegaan als één van de grootste slagen uit die tijd. De fietsroute die we voor u opstelden leidt u langs deze historische gebieden en monumenten en laat u stilstaan bij de geschiedenis. “Opdat wij niet vergeten”.
vrijdag, 03 mei 2019
door Multicycle
Bij het Nationaal Park De Alde Feanen, wat De Oude Venen betekent, kunt u genieten van de schitterende natuur. Dit nationale park is gelegen rondom Eernewoude en heeft maar liefst 4.000 hectare aan natuurgebied. Fiets langs de meren, rietlanden en moerasbossen en kijk uw ogen uit.
woensdag, 17 april 2019
door Multicycle
Deze fietsroute (± 60km, 3,5 uur) is opgezet in een samenwerking tussen Multicycle en ANWB. De ANWB heeft de route gerealiseerd, uitgezet met knooppunten en leuke horecagelegenheden. Start en finish zijn bij Multicycle te Ulft. De route loopt door de prachtige omgeving van Montferland, gelegen tussen de rivieren de Oude IJssel en de Rijn. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en tijdens de openingstijden van de showroom kunt u hier direct de nieuwste collectie MC’s bewonderen. Met deze route bezoekt u een deel van het Montferland, gelegen tussen de rivieren de Oude IJssel en de Rijn, op het grensgebied van Nederland en Duitsland. De bijna 67 m hoge top Montferland is de hoogste in de omgeving en biedt een schitterend uitzicht over het omringende land. Kastelen, landhuizen en wijngaarden geven de route een romantisch cachet. Uiteraard bent u voorafgaand of na de route van harte welkom in onze showroom om onze nieuwe collectie te bekijken.
dinsdag, 01 januari 2019
door Multicycle
Deze korte route heeft als hoogtepunt ’s-Heerenberg met zijn prachtige omgeving en het fraaie kasteel Huis Bergh. U fietst er over vlakke smalle en rustige wegen op uw gemak naar toe. Het kasteel is te bezichtigen maar ook de binnenstad van het stadje is het bekijken zeker waard. Via de verdedigingswal rondom het kasteel verlaat u de stad en dan gaat het via Stokkum met een fraaie windmolen richting Beek. 
dinsdag, 14 augustus 2018
door Multicycle
De fietsroute 76 km  Ulft - Bocholt - Bredevoort is een weliswaar vrij lange, maar met elektrische ondersteuning makkelijk te fietsen fraaie route. U fiets door een zeer afwisselend landschap met voldoende mogelijkheden voor tussenstops bijv. in Bredevoort waar de accu kan worden bijgeladen op het plein 't Zand.
zaterdag, 14 juli 2018
door Multicycle
Langs weilanden, bossen, beken en vennen, op deze prachtige route fietst u vooral op rustige wegen en fietspaden door het karakteristieke landschap rond om Bredevoort en Winterswijk en naar het grensgebied aan Duitse zijde met het klooster Mariengarden in Burlo. In dit klooster werd in 1765 de grens tussen het bisdom Münster en Nederland vastgelegd.
maandag, 18 juni 2018
door Multicycle
Deze fietsroute van 62 km start bij Multicycle en voert u langs Doetinchem, Laag Keppel, Zeddam en Azewijn. Kortom een mooie route door de Achterhoek!
donderdag, 14 juni 2018
door Multicycle
Ontdek de prachtige regio rondom Bredevoort, Bocholt en Aalten op de fiets. Deze tocht volgt zoveel mogelijk wegen en paden die goed berijdbaar zijn en waar weinig verkeer komt. Het landschap is zeer afwissend. Van bos, weilanden en vergezichten tot verrassend mooie doorkijkjes en monumentale boerderijen.

Start- en eindpunt: fietsknooppunt 45 (Winterswijksestraat) met mogelijkheden om te parkeren langs de weg.

zaterdag, 14 april 2018
door Multicycle
Deze fietsroute (± 60km, 3,5 uur) is opgezet in een samenwerking tussen Multicycle en ANWB. De ANWB heeft de route gerealiseerd, uitgezet met knooppunten en leuke horecagelegenheden. Start en finish zijn bij Multicycle te Ulft. De route loopt door de prachtige omgeving van Montferland, gelegen tussen de rivieren de Oude IJssel en de Rijn. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en tijdens de openingstijden van de showroom kunt u hier direct de nieuwste collectie MC’s bewonderen.

Wilt u de fietstocht rijden? Download de route hier.
zaterdag, 31 maart 2018
door Multicycle
Deze fietstocht van ongeveer 50 kilometer begint naar eigen voorkeur in Gaanderen, Terborg of Etten en loopt via Zeddam over de Oude Eltenseweg door het mooie Montferland naar Elten. Vervolgens voert de trip over een dijkweggetje naar Emmerich om even ten oosten van ’s-Heerenberg terug te keren naar het beginpunt.
vrijdag, 16 juni 2017
door Multicycle
Deze route van ca. 39 km voert u via de buitenwijken van Ulft en Gendringen naar het fraai opgeknapte Landgoed Landfort. Daarna via een aantal knooppunten door het Duitse stadje Anholt met de Wasserburg Anholt, die te bezichtigen is met fraaie tuinen en grachten en bovendien een museum heeft met een echte Rembrandt.
donderdag, 23 februari 2017
door Multicycle

Multicycle fietsroutes

Welkom op deze fietsroute pagina. We delen regelmatig nieuwe fietsroutes met u.

Recent

Archief