Multicycle

Dealer van de maand september: Brethouwer Tweewielers

Gepubliceerd door Multicycle
Op donderdag, 17 september 2020

Dealer van de maand september: Brethouwer Tweewielers

Onze dealers staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met het beste advies. Daarom zetten we ze graag in het zonnetje! Dealer van de maand september is Brethouwer Tweewielers uit Gaanderen. We stellen u dan ook graag voor aan dit mooie bedrijf.

Van Dinxperlo naar Gaanderen

Brethouwer Tweewielers bestaat volgend jaar alweer 30 jaar. Het begon allemaal met een fietswinkel in het Achterhoekse Dinxperlo. In 2003 verhuisden ze naar Gaanderen, waar ze sinds die tijd een bekende naam in de regio zijn. Johan, eigenaar van Brethouwer Tweewielers, vertelt: “Op dit moment heb ik drie collega’s om mij heen. Op de drukke momenten kan ik gelukkig nog een beroep doen op diverse invalkrachten. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd optimaal bedienen”.

Ondernemerschap biedt vrijheid

Het leukste aan het werk vindt Johan de vrijheid: “Het ondernemerschap biedt ontzettend veel vrijheid. De waardering van klanten geven me het gevoel van waarde te zijn, dat je het verschil kan maken. Elke dag is leuk en we gaan er met ons team vol gas tegenaan. Dat maakt mijn werk zo bijzonder”. Ook is Johan enorm trots op zijn mooie winkel. “We hebben slechte en goede tijden overleefd met elkaar. Nu staat hier een prachtige winkel waar ik rustig van durf te zeggen dat ik daar trots op ben”.

‘Het kopen van een fiets moet een feestje zijn’

Belangrijk voor het Gaanderse bedrijf is enthousiasme. “Het afleveren van een nieuwe fiets zien we echt als een feestje. Mensen moeten blij de deur uitgaan”. ‘Gewoon’ normaal blijven noemt Johan als specialiteit van het bedrijf. “We bieden een luisterend oor om zaken zo goed mogelijk op te lossen. Het Brethouwer-team is in staat om alle problemen op te lossen, of dat nou aan e-bikes, kinderfietsen of ATB-fietsen is”.

Samenwerking met Multicycle

Al sinds het begin staan er Multicycle fietsen in de winkel van Brethouwer Tweewielers en de samenwerking wordt als uitstekend ervaren. En de plannen voor komend jaar? Johan: “Uiteraard hopen we dat aankomend seizoen het coronavirus onder controle is. De wereld van ons allemaal wordt dan weer een beetje groter. We hopen dan ook weer veel mooie fietsen van Multicycle te kunnen verkopen”.

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.