Multicycle

Maak kennis met onze dealer van de maand: Brandhof Bikes

Gepubliceerd door Multicycle
Op donderdag, 30 januari 2020

Maak kennis met onze dealer van de maand: Peter van Leeuwen Tweewielers

Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes te beantwoorden. Ook verlenen zij service en geven zij u graag advies over het onderhoud van uw fiets. Genoeg redenen om onze dealers in de spotlights te zetten! Deze maand stellen wij u graag voor aan Brandhof Bikes.

Variatie in het werk

Brandhof Bikes bestaat sinds augustus 2000 en is een begrip in de regio Parkstad. Met een prachtige showroom en opslagruimte zit er altijd iets voor u bij. Aan het hoofd van deze fietsenwinkel uit Landgraaf staan Jean en Miriam Widdershoven. Ze werken hier samen met twee fulltime gediplomeerde collega’s. ‘Het leukste van ons werk is de variatie in werkzaamheden’, vertelt Jean. ‘En goed contact met klanten’, vult Miriam aan. ‘Service en kwaliteit is ons beleid’.

Vakkennis van elektrische fietsen

In de winkel vindt u een diversiteit aan fietsen. Van elektrische fietsen tot sportieve mountainbikes en kinderfietsen. Ook voor onderdelen, accessoires en reparaties bent u bij hen aan het juiste adres. De specialiteit van Brandhof Bikes ligt in de vakkennis over elektrische fietsen. Jean: ‘We zijn als team trots op ons bedrijf zoals het er nu staat. We hebben veel kennis in huis en afspraken worden nagekomen’. Klanten omschrijven het bedrijf als vakkundig, waar service hoog in het vaandel staat. De vriendelijke medewerkers en kennis over de fietsen worden door klanten gewaardeerd.

Samenwerking met Multicycle

Al sinds 2015 verkoopt Brandhof Bikes de fietsen van Multicycle. ‘Het is een merk dat in onze winkel exclusiviteit en kwaliteit uitstraalt. Voor het komend jaar hebben we weer goede verwachtingen. We gaan ervoor om het succesvolle seizoen van 2019 te evenaren en wellicht zelfs te overtreffen!’.

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.