Januari

Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes te beantwoorden. Ook verlenen zij service en geven zij u graag advies over het onderhoud van uw fiets. Genoeg redenen om onze dealers in de spotlights te zetten! Deze maand stellen wij u graag voor aan Brandhof Bikes.
donderdag, 30 januari 2020
door Multicycle
Op 2 januari 2020 was het zo ver: de feestelijke opening van De Fietsenmaker in Apeldoorn. Na een prachtige verbouwing is de winkel van Peter Gerritsen en Paul van Jaarsveld open voor het publiek. De Fietsenmaker heeft meer dan 20 jaar een winkel gehad in winkelcentrum De Maat. Toen het bedrijf letterlijk uit zijn jas groeide, besloten ze te verhuizen naar Kanaal-Zuid. De fietsliefhebber kan zijn hart ophalen met maar liefst 1850 vierkante meter en 2 verdiepingen. Bijzonder is ook dat De Fietsenmaker de állereerste Multicycle Experience bevat. En daar zijn wij trots op!
zondag, 12 januari 2020
door Multicycle
Wie denkt aan Zeeland, denkt aan deltawerken, sluizen of historische steden. Maar er is nog veel meer te ontdekken! Wist u dat het Landelijk Fietsplatform Zeeland heeft benoemd tot 5-sterren provincie? Dit is het hoogst haalbare niveau! Dit heeft de provincie te danken aan het onderhoud van het fietsnetwerk, de toegankelijkheid en de vele fietscafés. Ook erg leuk: in Zeeland varen nog steeds Zeeuwse pondjes die u van A naar B brengen. We hebben drie routes uitgekozen die u rondleiden door Zeeland.
dinsdag, 07 januari 2020
door Multicycle

Multicycle Fietsnieuws

Welkom op onze fietsnieuws pagina, we geven regelmatig tips over fietsen of over fietsroutes en ervaringen van rijders. 

Archief