Fietsroutes

De populairste fietsroutes van 2020

Gepubliceerd door Multicycle
Op donderdag, 31 december 2020

De populairste fietsroutes van 2020

Heeft u het afgelopen jaar ook genoten van een mooie fietstocht door Nederland? 2020 was een jaar waarin ontzettend veel fietsroutes zijn afgelegd. Ook op onze website zagen we dat onze fietsroutes vaak werden bekeken. In dit blog nemen we u mee in de meest bekeken fietsroutes van dit jaar. Uiteraard kunt u ook komend jaar weer veel routes van ons verwachten, dus houd onze website in de gaten!

Route langs de Maas (Limburg, 33,7 km)

De meest bekeken fietsroute van afgelopen jaar was deze 33,7 kilometer lange fietsroute langs de Maas. Tijdens deze route fietst u langs veel bezienswaardigheden in Maastricht en omstreken. Het is een bijzondere ervaring om in de omgeving op avontuur te gaan. Ook zijn de dorpjes langs deze route stuk voor stuk mooi om te bezoeken. Benieuwd naar de route? U bekijkt de route hier.

Route langs Kamp Westerbork (Drenthe, 36,5 km)

Deze fietsroute langs Kamp Westerbork is een aanrader voor een ieder met interesse in historie. In Kamp Westerbork worden meer dan honderdduizend Nederlandse Joden, Sinti en Roma herdacht. Een aanrader is ook om het bijbehorende museum te bezoeken. U bekijkt de route hier.

Route langs Molencomplex Kinderdijk-Elshout (Zuid-Holland, 53,6 km)

De derde populaire route van dit jaar was de fietsroute langs Molencomplex Kinderdijk-Elsthout. Niet verrassend, want Molencomplex Kinderdijk is een Nederlandse juweel. Een fietstocht door de polder brengt u langs duizend jaar historie van ‘het gevecht tegen het water’. U bekijkt de route hier.

Bevrijdingsroute (Gelderland, 50,4 km)

2020 was het jaar waarin we 75 jaar vrijheid vierden. Onze bevrijdingsroute is dan ook vaak bekeken. De fietsroute die we voor u hebben opgesteld leidt u langs historische gebieden en monumenten in de regio Arnhem en Wageningen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vochten de geallieerden hier tegen de Duitse bezetting. Operatie Market Garden is de geschiedenis ingegaan als één van de grootste slagen uit die tijd. U bekijkt de route hier.

Route langs hunebedden (Drenthe, 33,5 km)

Als laatste is het rijtje van meest populaire fietsroutes is wederom een route in Drenthe. Dit keer langs de hunebedden, waar Drenthe om bekend staat. Wist u dat hunebedden Nederlands oudste monumenten zijn? Deze bouwwerken werden in de prehistorie gebouwd. Met deze route fietst u langs diverse hunebedden. U bekijkt de route hier.

Mooie momenten met Multicycle

De mooiste momenten maakt u met uw Multicycle. Bekijk hier onze collectie toerfietsen en e-bikes!

Bekijk hier onze collectie!

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.