November

Multicycle werkt nauw samen met haar exclusief geselecteerde dealers. Mocht u vragen hebben over onze e-bikes, dan staan deze dealers dagelijks voor u klaar. Reden genoeg om onze dealers in het zonnetje te zetten! Maak daarom kennis met onze dealer van de maand november: Xycleservice Doesburg.
dinsdag, 19 november 2019
door Multicycle
De wintertijd is ingegaan. De dagen zijn korter en het is weer vroeg donker. Dit betekent echter niet dat de fiets een overbodig middel is geworden. Het najaar brengt namelijk weer een totaal andere sfeer met zich mee, en die is zeker niet minder! Denk aan de grazende koeien in de mist. Of de prachtige silhouetten van de bomen die afgetekend staan tegen de geeloranje lucht. Verder is het ook fysiek erg aantrekkelijk om in de ochtend een stukje te gaan fietsen. Zo helpt fietsen in het zonnetje u aan vitamine D, en ook voor de luchtwegen zijn er een hoop positieve effecten. In dit blog leest u hoe u goed voorbereid het najaar ingaat!
vrijdag, 08 november 2019
door Multicycle
In deze twaalfdelige reeks ontdekt u bijzondere fietsroutes in iedere provincie. Deze keer delen we drie fietsroutes door Noord-Holland. Noord-Holland is een provincie van uitersten: van grote steden tot rustige natuurgebieden. De provincie biedt voor ieder wat wils. Met de duinen, polders en mooie natuur kunt u er naar hartenlust fietsen. Maar ook de steden zijn zeker het bezoeken waard.
woensdag, 06 november 2019
door Multicycle

Multicycle Fietsnieuws

Welkom op onze fietsnieuws pagina, we geven regelmatig tips over fietsen of over fietsroutes en ervaringen van rijders. 

Archief