Multicycle

Nieuw bestuursteam bij Multicycle

Gepubliceerd door Multicycle
Op woensdag, 02 januari 2019

Nieuw bestuursteam bij Multicycle

Vanaf 1 januari 2019 staat er een nieuw bestuursteam aan het hoofd van Multicycle. Aan de start van het nieuwe jaar namen Eelke van Bilzem, Leon Westenberg en Rutger de Vries het stokje over. Samen gaan zij er alles aan doen om de nieuwe collectie fietsen nog sterker in de markt te zetten én uit te breiden. Zowel de mannen als het moederbedrijf Kross hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Algemeen bestuur: Eelke van Bilzem

Het algemeen bestuur is overgedragen aan een Nederlandse CEO: Eelke van Bilzem. Eelke is een bekend gezicht binnen de fietsenbranche en heeft in de afgelopen 20 jaar in diverse functies gewerkt voor onder andere Sparta en Gazelle. In 2011 begon Eelke als Manager Operations bij Multicycle. Hij heeft inmiddels diverse management functies gehad, waardoor hij precies weet wat Multicycle nodig heeft en wat de wens van de consument is. Ook is Eelke nauw betrokken geweest bij de overname van Multicycle door Kross. Eelke: “Ik ben enorm gedreven om Multicycle een plek in de markt te geven die het verdient. Samen met het team zullen we keihard werken aan dit prachtige merk. Ik ben van mening dat we dit gaan bereiken door ons te focussen op de kern van onze activiteiten als fietsfabrikant. Het team dat daar nu klaar voor staat deelt die passie!”

Sr. Product Manager: Leon Westenberg

Ook Leon Westenberg is al langer werkzaam bij Multicycle. Het afgelopen anderhalf jaar is Leon verantwoordelijk geweest voor de sales binnen Multicycle en ook heeft hij zich bezig gehouden met de ontwikkeling van de nieuwe collectie. Sinds 1 januari 2019 is hij Sr. Product Manager bij Multicycle. “Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan de huidige collectie en met resultaat”, vertelt Leon. “We zijn in volle gang bezig met de collectie voor 2020. We hebben een sterke visie waar we heen willen en genoeg ideeën om de collectie nog sterker te maken. We zullen wederom met een paar indrukwekkende vernieuwingen gaan komen.”

Rutger de Vries wordt de nieuwe Sales Manager

Tot slot wordt het Multicycle team versterkt met een nieuw gezicht: Rutger de Vries. Rutger is deze maand aan de slag gegaan als Sales Manager en is in deze rol eindverantwoordelijk voor het sales- en marketingbeleid binnen Multicycle. Ook hij is geen onbekende in de branche. Rutger draait al sinds 1999 mee. Rutger heeft in diverse commerciële functies voor Accell Nederland BV gewerkt en was de afgelopen jaren actief als Internationaal Sales Manager bij Spanninga Metaal BV. Rutger: “De reacties op de nieuwe collectie zijn erg positief en het Multicycle team is zeer gemotiveerd. Ik kijk er dan ook naar uit om samen verder aan het succes van Multicycle te bouwen!”

 

Op de foto ziet u, van links naar rechts, Leon, Eelke en Rutger.

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.