Fietservaringen

Fiets met een e-bike naar je werk!

Gepubliceerd door Multicycle
Op woensdag, 30 mei 2018

Fiets met een e-bike naar je werk!

Op 31 mei 2018 is het de landelijke Fiets naar je Werk Dag! Een initiatief dat wij van harte steunen. Want fietsen is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook zeker voor het milieu. Pak daarom voor de kleinere afstanden eens wat vaker de fiets! Een e-bike is hiervoor perfect. Benieuwd naar de voordelen van de e-bike voor het woon-werkverkeer? Je leest het hier.

Meer met de e-bike is minder in de file

Niets is zo vervelend als file. Dat ellenlange wachten, waarbij je geen kant op kunt. Met een e-bike voorkom je dit probleem. Door gebruik te maken van een elektrische fiets, draag je bij aan een vermindering van files. Én je draagt ook nog eens bij aan een vermindering van de parkeerdrukte. Vaak met de fiets nog sneller op je werk dan met een auto!

Een e-bike is beter voor het milieu

Op de e-bike naar het werk is, samen met lopen, de meest duurzame manier om je te vervoeren. Zeker als je langere afstanden aflegt, is een e-bike een goed alternatief. Een elektrische fiets is namelijk milieuvriendelijk. Maar ook zeker de korte ritten van en naar het werk zijn met een fiets een stuk duurzamer. Zo blijkt dat je met een auto 30 keer meer het milieu belast dan wanneer je deze kilometers aflegt op een e-bike!

Fiets jezelf fit met een e-bike

Door vaker op de fiets te stappen, werk je aan de gezondheid. Door in beweging te blijven, verbrand je meer energie en beweeg je intensiever. En dat geldt niet alleen voor je fysieke gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat je minder stress hebt wanneer je met de fiets naar het werk gaat.

Geen last van zwetende oksels!

Overtuigd van de voordelen van een e-bike? En wil je op je fiets naar het werk, maar zie je het niet zitten om daar met zwetende oksels aan te komen? Door te kiezen voor een elektrische fiets is dat geen punt. Omdat je tijdens het fietsen wordt ondersteund, hoef je minder inspanning te leveren. Je fietst altijd op een tempo dat voor jou prettig is.

De perfecte e-bike voor woon-werkverkeer

Bij Multicycle hebben we verschillende e-bikes die uitermate geschikt zijn voor het woon-werkverkeer. Heb je een voorkeur voor een klassieke e-bike? Dan is de volledig automatisch geschakelde Voyage EF de perfecte e-bike. Zoek je een meer sportievere e-bike voor de ritten van en naar je werk? Dan past de Prestige EMB met middenmotor goed bij jou. Zelf ontdekken wat de voordelen van een e-bike zijn? Maak dan een proefrit bij ons in Ulft of bij één van onze dealers.

Multicycle

Er is geen fiets die zo licht fietst als een MC. Fantastisch fietsen noemen we dat in Ulft en dat begint bij een fiets waarin alleen de allerbeste materialen zijn verwerkt. Daarnaast zijn MC's heel licht in gewicht en zien ze er fantastisch uit. Onze stijlvol en tijdloos ogende fietsen bezorgen u zorgeloos en comfortabel fietsplezier.

Collectie

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.