Fietservaringen

De leukste e-bike tochten in de lente

Gepubliceerd door Multicycle
Op maandag, 30 april 2018

De leukste e-bike tochten in de lente

Niets is zo lekker als een rit tijdens de eerste zonnestralen in de lente. Op uw e-bike rijdt u door de prachtige natuur, die in de lente vol begint de bloeien. Kriebelt het bij u ook? Ga dan op pad en bekijk Nederlands natuurschoon en bijzondere gebouwen. Wij zochten voor u drie bijzondere lenteroutes uit. U ontdekt ze in dit blog.

Verrassende fietsroute rondom de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug

De Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug zijn prachtige omgevingen voor een inspirerende voorjaarsrit met uw Multicycle e-bike. Met zowel heuvelachtige als vlakke landschappen, kan iedere e-biker hier zijn hart ophalen. In ongeveer twee uur rijdt u 31 kilometer door dit historische gebied. U vindt de complete fietsroute hier.

Rustige fietsroute rondom Winterswijk

Heeft u een voorkeur voor een rustige fietsroute? Dan is deze fietsroute van 45 kilometer net onder Winterswijk geschikt. Deze prachtige fietsroute leidt u langs weilanden, bossen en beken. Dit karakteristieke landschap staat vol in de bloei in de lente en is daarom een echte aanrader voor elke fietser. U vindt de complete fietsroute hier. Deze route is beschikbaar als GPX bestand.

Schitterende fietsroute Montfertland

In ongeveer 3,5 uur maakt u een tocht van 60 kilometer door het mooie Montferland. Deze route start in Ulft en eindigt daar ook. Tijdens deze fietsroute ontdekt u het prachtige grensgebied van Nederland en Duitsland. Met als absolute hoogtepunt de bijna 67 meter hoge top Montferland. Hier heeft u een schitterend uitzicht over het hele gebied. U vindt de route hier. En wilt u na deze fietsroute onze collectie bekijken? Plan dan een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde dealer. U bent van harte welkom.

Meer informatie?

Zijn bovenstaande fietsroutes niet helemaal wat u in gedachten heeft? Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘Fietsroutes’. Hier vindt u diverse fietsroutes door heel Nederland.

 

Multicycle

Er is geen fiets die zo licht fietst als een Multicycle. Fantastisch fietsen noemen we dat en dat begint bij een fiets waarin alleen de allerbeste materialen zijn verwerkt. Daarnaast zijn Multicycle e-bikes heel licht in gewicht en zien ze er fantastisch uit. Onze stijlvol en tijdloos ogende fietsen bezorgen u zorgeloos en comfortabel fietsplezier.

Collectie

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.