Fietservaringen

App to go

Gepubliceerd door Multicycle
Op donderdag, 30 juni 2016

Handige gratis apps

Welke handige gratis apps voor je smartphone of tablet maken je fietsleven nét even wat makkelijker? We zetten een aantal interessante apps van 'Fiets Actief' voor je op een rijtje:

Pollennieuws
Tranende ogen, niesbuien, loopneus..? De Pollen-nieuws-app houdt je op de hoogte van actuele informatie over pollen en hooikoorts. Handig bij het plannen van je fietstocht. De informatie – tot vijf dagen vooruit – wordt op een kaartje getoond, maar ook in een logboek, video’s en op een kalender.
Afbeeldingsresultaat voor pollennieuws app
Iens
Iens, een van de meest bekende restaurantsverkgelijkingssites, is er nu ook voor je mobiel. De app geeft informatie over restaurants in de buurt, inclusief openingstijden en reviews van bezoekers. Een handig hulpmiddel om tijdens het fietsen te zoeken naar de perfecte lunchplek.

Afbeeldingsresultaat voor iens

Luisterbieb
Luister je wel eens naar muziek onder het fietsen? En wat dacht je van een luisterboek? Voorgelezen worden uit het boek van Harry Mulisch terwijl de wind door je haren gaat… Het kan! De Luisterbieb bevat een grote selectie luisterboeken, interviews, redevoeringen en hoorcolleges, ingesproken door vrijwilligers. Na het downloaden is de content offline af te spelen.
Afbeeldingsresultaat voor luisterbieb

MobielSchademelden
Een aanrijding is geen leuke situatie. Toch willen we deze handige app noemen, want bij een aanrijding weet je: om je schade vergoed te krijgen, moet je een Europees Schadeformulier invullen. Sinds kort is daar een app voor. Via de MobielSchademelden-app doorloop je het hele proces gemakkelijk, voeg je foto’s toe en dien je het formulier meteen in bij de verzekeraar. Op dat vlak in ieder geval geen centje pijn!

Afbeeldingsresultaat voor mobiel schade melden

Cyclemeter GPS
Verander je iPhone in een krachtige, gps-gestuurde fitnesscomputer. Elke keer als je in beweging komt, houdt de app de duur van je fietssessie bij, je locatie, de snelheid en afstand. Al deze informatie kun je later terugzien op kaarten, in een grafiek, op je kalender, per route of activiteit. Zo blijf je gemotiveerd aan je conditie werken.Mealime
Gezond eten en een goede conditie voor het fietsen gaan hand in hand. De Mealime-app helpt je om gezonde maaltijden te bereiden in minder dan dertig minuten. Eet je graag vegetarisch of ben je allergisch voor gluten? Heb je een hekel aan bietjes? Dan kun je allemaal aangeven. Vervolgens geeft de app je een naar eigen inzicht aan te passen boodschappenlijstje, een recept én wekelijkse eetsuggesties, gebaseerd op jouw voorkeuren. Zo wordt gezond koken een fluitje van een cent.

Afbeeldingsresultaat voor mealime app

Multicycle

Er is geen fiets die zo licht fietst als een Multicycle. Fantastisch fietsen noemen we dat en dat begint bij een fiets waarin alleen de allerbeste materialen zijn verwerkt. Daarnaast zijn Multicycle e-bikes heel licht in gewicht en zien ze er fantastisch uit. Onze stijlvol en tijdloos ogende fietsen bezorgen u zorgeloos en comfortabel fietsplezier.

Collectie

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.