Fietsnieuws

Veel enthousiaste reacties
op de E-bike testdagen

Gepubliceerd door Multicycle
Op vrijdag, 06 maart 2015

Veel enthousiaste reacties op de E-bike testdagen

Met ingang van 2015 heeft de FietsVAK beurs (vakhandel) een nieuw consumentenzusje: 

de (E-)Bike Testdagen. Dit fietsevenement in de Expo in Haarlemmermeer was dè kans voor consumenten om kennis te nemen van diverse productintroducties en in contact te komen met verschillende fietsfabrikanten. Ook waren er veel interessante workshops en wedstrijden georganiseerd.

De aanwezige fietsmerken waren vertegenwoordigd met informatiestands waar consumenten collecties konden bekijken en informatie inwinnen. Uiteraard was Multicycle ook aanwezig en met veel plezier hebben we onze enthousiaste bezoekers voorzien van informatie en kennis laten maken met onze uitgebreide collectie e-bikes.

Een sterk initiatief van deze beurs was het 1,5 kilometer lange testparcours waarop bezoekers diverse (e-)bikes konden testen. Van de sportieve Expressive-E en -SE,  de stoere Summit-SE met achterwielmotor, tot de comfortabele Legend-E en Tour-SE; ze vonden gretig aftrek onder de testrijders. Voorzien van uitleg door onze adviseurs, over motoren, accu’s, actieradius en schakelsystemen stapten de mensen op om zelf het 'fantastisch fietsen’ te ervaren.

Leuk was het om van consumenten na deze demo’s het enthousiasme over de fietservaring te horen. Veelgehoorde reacties waren; “deze fiets is echt licht en makkelijk te tillen” en “wat prettig dat het opvoeren van ondersteuning zo gelijkmatig gebeurt”.  Ook de stille motor en het stijlvolle uiterlijk van onze modellen werd geprezen.

Op maandag hebben we onze dealers ontvangen. We vinden het fijn om te melden dat we weer een aantal nieuwe Multicycle dealers aan ons netwerk hebben mogen toevoegen. 

Vindt u het leuk om kennis te maken met Multicycle en onze fietsen? Dan bent u van harte welkom tijdens de evenementen die in het voorjaar en zomer zijn gepland.

Tot ziens!

Impressie

Het fietsevenement in de Expo in Haarlemmermeer

MULTICYCLE

Bekijk onze nieuwe
collectie fietsen op de website

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.