Fietservaringen

Arie's Bike shop in Delfzijl opent Multicycle store

Gepubliceerd door Multicycle
Op woensdag, 24 juni 2015

Multicycle store bij Arie’s Bike shop in Delfzijl

Arie’s Bike Shop opent donderdag 25 juni a.s. een ruime Multicycle store in zijn winkel in Delfzijl. Hier vinden bezoekers een zeer hoogwaardige presentatie van Multicycle fietsen. Een showroom waar bezoekers bijna de complete collectie van Multicycle kunnen zien, ervaren én beleven.

De lichtste e-bike in de markt 
Rijden op een fiets van Multicycle is een onvergetelijke ervaring. Fantastisch fietsen noemen ze dat in de MC-fabriek”, aldus Arie Roelen, eigenaar van Arie’s Bike Shop. “Een MC is uiterst licht in gewicht, comfortabel, mooi afgewerkt en ook nog eens veilig. Daar kun je deze zomer zorgeloos mee vooruit”, benadrukt Arie. “De trapondersteuning op de e-bikes laat je glijden over de weg. Weer of geen weer. Ook met harde tegenwind schakel je gemakkelijk bij en blijf je comfortabel fietsen.

Passie voor fietsliefhebbers
Arie is zeer enthousiast over de fietsen van Multicycle. “Wie een kijkje in de Achterhoekse fietsenfabriek neemt, merkt al snel dat er met passie en met oog voor detail gewerkt wordt aan zeer lichte en sportieve fietsen. Het bedrijf levert dagelijks hoogwaardige fietsen. Alles draait bij Multicycle om de beleving van de fietser. Daarom werken wij graag met dit merk”. Arie licht toe: “Net als wij wil Multicycle dat het de eigenaren van de fietsen aan niets ontbreekt. Of je nu op een gewone fiets, een e-bike of tandem zit. Bij Multicycle is alles gericht op comfort en veiligheid. Hoogwaardige lederen zadels, lekkere handgrepen en een fijne afstelling van de onderdelen, voorzien van bijvoorbeeld hydraulische remmen en een remlicht. Als je deze zomer een lekkere en onbezorgde fietstoer maakt, dan wil je vooral genieten van alles wat je onderweg ruikt en ziet. En dan moet je dus ook volledig op je fiets kunnen vertrouwen”.

Ervaar fantastisch fietsen
“Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons”,  aldus Arie. “Wij zorgen ervoor dat een klant een fiets koopt die bij haar/hem past. Bij een dergelijke aankoop gaat het niet alleen om de prijs, want het is ook een stukje maatwerk.  Wij besteden veel aandacht aan persoonlijk advies. Daarnaast is bij ons het service- en onderhoud niveau zeer hoog voor de Multicycle fietsen. Net als bij ons staat ook bij Multicycle de fietser centraal. Zo besteedt Multicycle veel aandacht aan ergonomie en geometrie. Alle maatvoeringen en verhoudingen van de fietsen zijn tot in detail in balans. Daarom zijn wij ook zeer trots met de opening van deze Multicycle store!”.

Arie’s Bike Shop
Sikkel 19
9932 BD  DELFZIJL
www.ariesbikeshop.com 

Multicycle

Er is geen fiets die zo licht fietst als een Multicycle. Fantastisch fietsen noemen we dat en dat begint bij een fiets waarin alleen de allerbeste materialen zijn verwerkt. Daarnaast zijn Multicycle e-bikes heel licht in gewicht en zien ze er fantastisch uit. Onze stijlvol en tijdloos ogende fietsen bezorgen u zorgeloos en comfortabel fietsplezier.

Collectie

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.