Fietservaringen

Mirjam Wouters fietst op een MC de wereld over!

Gepubliceerd door Multicycle
Op dinsdag, 03 september 2013

Mirjam Wouters reist al vanaf 2001 de wereld over

Na tenminste 22.000 kilometer op de fiets is de wereldreis van Mirjam Wouters nog lang niet ten einde. Het fietsen zit Mirjam in haar bloed. Na het Lyceum pakte ze al snel de fiets. In 2003 reed ze naar Marokko, in 2004 door Oost-Europa en in 2005 lukte het haar om de Noordkaap op de fiets te bereiken. Sinds twee jaar reist ze de wereld rond op de Trekking Extreme van Multicycle.  Wij zijn er trots op dat we Mirjam sponsoren. Niets houdt deze fietsende wereldreizigster tegen. Volg de verrichtingen van Mirjam via haar website. In dit artikel leest u meer over de sponsoring van Multicycle.

Maarten Borgers fietst op een MC van Amsterdam naar Beijing

Maarten Borgers fietst op een MC van Amsterdam naar Beijing. Op 27 maart 2010 is Maarten Borgers op de fiets gestapt voor zijn monsterrit richting Peking. Het startpunt was in Amsterdam. Hij starte vanuit het Olympisch Stadion met een 1e etappe waar vrienden, familie en bekenden aan mee fietsten. Met deze reis en 1e etappe wil hij een grote steen gaan bijdragen aan de Stichting Spieren voor Spieren. Maarten: "Het avontuur van m’n leven voor het verbeteren van hun leven!" De afstand die Maarten zal moeten afleggen is 15.000 km! Spieren voor Spieren waardeert en bewondert de enorme inspanning.

Multicycle

Er is geen fiets die zo licht fietst als een Multicycle. Fantastisch fietsen noemen we dat en dat begint bij een fiets waarin alleen de allerbeste materialen zijn verwerkt. Daarnaast zijn Multicycle e-bikes heel licht in gewicht en zien ze er fantastisch uit. Onze stijlvol en tijdloos ogende fietsen bezorgen u zorgeloos en comfortabel fietsplezier.

Collectie

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.