Fietservaringen

Ervaringen van fietsers

  • Home
  • /
  • Fietservaringen
Wij hechten enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Daarom zijn we ook meer dan trots als we weer een positieve review krijgen. In deze fietservaring leest u het verhaal van Arie Mos en waarom hij nog steeds na meer dan een decennium op onze Multicycle fiets fietst.
vrijdag, 17 juli 2020
door Multicycle
In het februarinummer van het magazine van kbo-pcob stond een Bel & Win puzzelactie. De prijs? Onze Legacy EM! Uit een overweldigend aantal reacties is Ron als winnaar uit de bus gekomen. Afgelopen week kwam hij zijn gewonnen Legacy EM ophalen. Hij koos voor een damesvariant. Lees hier meer.
maandag, 22 juni 2020
door Multicycle
Gisteren was het feest bij ons in Ulft! Mevrouw Burgers kwam samen met haar man haar gewonnen Prestige EMB in ontvangst nemen. Met gepaste afstand bracht het stel een bezoek aan onze showroom in Ulft en fietste mevrouw Burgers haar eerste meters.
donderdag, 11 juni 2020
door Multicycle
Ook in 2019 organiseerden wij de Multicycle Matchmaker weken. Uit de deelnemers van 2019 hebben wij één winnares gekozen die haar droomfiets mocht komen ophalen! Stephanie Boers was de gelukkige winnares van een Prestige EMB. Lees hier haar ervaringen.
dinsdag, 04 februari 2020
door Multicycle
In 2018 organiseerden wij de Multicycle Matchmaker weken. Door het invullen van een leuke test, kregen deelnemers te zien wat hun droomfiets was. Uit alle deelnemers hebben wij één winnaar gekozen die ook daadwerkelijk haar droomfiets mocht komen ophalen! Gerri Heibrink uit Winterswijk was de gelukkige winnares van een Legend EM. We spraken met haar, over hoe zij haar eerste kilometers op de elektrische fiets heeft ervaren.
donderdag, 02 januari 2020
door Multicycle
Vorige week donderdag 3x de top van de Alpe d'Huez bereikt op mijn in top conditie verkerende MC. Bedankt voor jullie steun!!!
zondag, 19 augustus 2018
door Multicycle
Een tocht langs de Donau. Het fietsen daar ging prima, af en toe best heuvelachtig,, maar echt de bergen in... dat wilden we ook wel eens proberen op een elektrische MC!
maandag, 25 juni 2018
door Multicycle
Enkele jaren geleden hebben wij elektrische fietsen van Multicycle aangeschaft. Sindsdien maken mijn vrouw en ik lange fietstochten door het hele land
zondag, 10 juni 2018
door Multicycle
Supersnelle elektrische fiets van Multicycle. Twintig minuten sneller op mijn werk dankzij mijn Legend-SE! Bedankt Multicycle!
zaterdag, 02 juni 2018
door Multicycle
Dit is mijn tweede MC fiets. De eerste een Mature-E is helaas gestolen. Toch weer een MC aangeschaft, nu een Legend_E het zijn fijne fietsen, omdat ze zonder ondersteuning ook licht fietsen.
donderdag, 10 mei 2018
door Multicycle
Wij zijn sinds een aantal maanden de trotse eigenaars van twee Legend elektrische fietsen van Multicycle. Deze foto is in april gemaakt tijdens onze fietsvakantie in Engeland. Via de Engelse Oostkust
zaterdag, 07 april 2018
door Multicycle
Multicycle is een geweldige fiets. Alleen vind ik heel jammer dat de sleutel van de accu op een lastige plek zit.
Omdat je ook steeds de sleutel eruit moet halen als je de fiets verlaat.
woensdag, 14 februari 2018
door Multicycle
Nog geen 7 jaar geleden kocht ik weer een MC fiets. Zat toen te twijfelen of ik een elektrische zou nemen of toch nog een zonder ondersteuning. Daar de elektrische fiets toen nog een imago had voor ouderen, had ik besloten om er een zonder ondersteuning te nemen
woensdag, 13 september 2017
door Multicycle
Hierbij een foto van onze fietsen. Na ongeveer 20 'a 25 jaar hebben we nu een paar E Bike's gekocht.Wij hebben toch weer voor M.C. gekozen .Deze fietsen zijn goed en niet zo zwaar.
groetjes.
zondag, 13 augustus 2017
door Multicycle
Enige jaren geleden hebben mijn vrouw en ik twee elektrische fietsen van Multicycle gekocht. Geweldige fietsen voor zowel de korte afstanden in de stad
maandag, 26 juni 2017
door Multicycle
Sinds 1 maart ben ik in het bezit van een fiets van Multicycle. Ik kende het merk niet, maar de dealer adviseerde mij deze fiets omdat hij zo licht fietst.
zaterdag, 29 oktober 2016
door Multicycle
Onze MC fietsen! Anderhalf jaar geleden besloten mijn man en ik elektrische fietsen te gaan kopen! Na wat proefritjes op verschillende merken fietsen kwamen we al snel bij Multicycle.
dinsdag, 04 oktober 2016
door Multicycle
Ik heb sinds enkele weken een nieuwe MC Legend e-bike. Ik fiets elke dag naar mijn werk vanuit Berlicum naar Eindhoven toch gauw 31,8 km enkele reis
dinsdag, 09 augustus 2016
door Multicycle
Na 4 jaar ervaring met een batavus padova E-bike waren wij toe aan een nieuwe E-bike die voldoen moest aan de volgende eisen.:
donderdag, 23 juni 2016
door Multicycle
Helaas mijn vorige fiets de MC elegance werd 27 juli 2014 bij het Station Delden gestolen. Toch heb ik overwogen een nieuwe MC te kopen. De keuze viel op de MC Expressive met de Shimano Alfiner 11
dinsdag, 30 september 2014
door Multicycle

Multicycle fietservaringen

Welkom bij Multicycle fietservaringen pagina! We delen hier regelmatig ervaringen van rijders met u. 

Recent

Archief