Fietservaringen

Ervaringen van fietsers

  • Home
  • /
  • Fietservaringen

'Ik was altijd al fan van Multicycle'

Afgelopen zomer organiseerden wij de Multicycle Matchmaker weken. Door het invullen van een leuke test, kregen deelnemers te zien wat hun droomfiets was. Uit alle deelnemers hebben wij één winnaar gekozen die ook daadwerkelijk haar droomfiets mocht komen ophalen! Gerri Heibrink uit Winterswijk was de gelukkige winnares van een Legend EM. We spraken met haar, over hoe zij haar eerste kilometers op de elektrische fiets heeft ervaren.

Een enorme verrassing

Gerri kon in eerste instantie haar oren niet geloven toen ze erachter kwam dat zij de gelukkige winnares was van de Matchmaker. 'Hoe bijzonder is het dat ik een Multicycle e-bike heb mogen winnen. Een enorme verrassing', vertelt Gerri. Op de dag dat ze haar fiets kreeg, heeft ze er direct 20 kilometer op gefietst. 'Ik was altijd al fan van Multicycle, maar nu nog meer. Deze fiets is geweldig. Mijn fietsplezier is weer compleet', vertelt Gerri.

Nog steeds enorm tevreden

Ook nu, enkele maanden later, is Gerri nog steeds super blij met de fiets. Gerri: 'Ik heb er inmiddels 250 kilometer mee gereden en dat is voor mij erg veel, als zware astmapatiënt. Zelfs mijn groepsgenoten zeggen 'Hé, daar komt Gerri aangesprint op haar fiets. De fiets fietst enorm licht, nog lichter dan mijn vorige en dat is super'. Ze is nog elke dag dankbaar voor het winnen van de fiets: 'Als ik op mijn fiets fiets, dan ben ik ook nog elke keer weer dankbaar dat ik zoiets moois mocht winnen', aldus Gerri.

donderdag, 02 januari 2020
door Multicycle
Vorige week donderdag 3x de top van de Alpe d'Huez bereikt op mijn in top conditie verkerende MC. Bedankt voor jullie steun!!!
zondag, 19 augustus 2018
door Multicycle
Een tocht langs de Donau. Het fietsen daar ging prima, af en toe best heuvelachtig,, maar echt de bergen in... dat wilden we ook wel eens proberen op een elektrische MC!
maandag, 25 juni 2018
door Multicycle
Enkele jaren geleden hebben wij elektrische fietsen van Multicycle aangeschaft. Sindsdien maken mijn vrouw en ik lange fietstochten door het hele land
zondag, 10 juni 2018
door Multicycle
Supersnelle elektrische fiets van Multicycle. Twintig minuten sneller op mijn werk dankzij mijn Legend-SE! Bedankt Multicycle!
zaterdag, 02 juni 2018
door Multicycle
Dit is mijn tweede MC fiets. De eerste een Mature-E is helaas gestolen. Toch weer een MC aangeschaft, nu een Legend_E het zijn fijne fietsen, omdat ze zonder ondersteuning ook licht fietsen.
donderdag, 10 mei 2018
door Multicycle
Wij zijn sinds een aantal maanden de trotse eigenaars van twee Legend elektrische fietsen van Multicycle. Deze foto is in april gemaakt tijdens onze fietsvakantie in Engeland. Via de Engelse Oostkust
zaterdag, 07 april 2018
door Multicycle
Multicycle is een geweldige fiets. Alleen vind ik heel jammer dat de sleutel van de accu op een lastige plek zit.
Omdat je ook steeds de sleutel eruit moet halen als je de fiets verlaat.
woensdag, 14 februari 2018
door Multicycle
Nog geen 7 jaar geleden kocht ik weer een MC fiets. Zat toen te twijfelen of ik een elektrische zou nemen of toch nog een zonder ondersteuning. Daar de elektrische fiets toen nog een imago had voor ouderen, had ik besloten om er een zonder ondersteuning te nemen
woensdag, 13 september 2017
door Multicycle
Hierbij een foto van onze fietsen. Na ongeveer 20 'a 25 jaar hebben we nu een paar E Bike's gekocht.Wij hebben toch weer voor M.C. gekozen .Deze fietsen zijn goed en niet zo zwaar.
groetjes.
zondag, 13 augustus 2017
door Multicycle
Enige jaren geleden hebben mijn vrouw en ik twee elektrische fietsen van Multicycle gekocht. Geweldige fietsen voor zowel de korte afstanden in de stad
maandag, 26 juni 2017
door Multicycle
Sinds 1 maart ben ik in het bezit van een fiets van Multicycle. Ik kende het merk niet, maar de dealer adviseerde mij deze fiets omdat hij zo licht fietst.
zaterdag, 29 oktober 2016
door Multicycle
Onze MC fietsen! Anderhalf jaar geleden besloten mijn man en ik elektrische fietsen te gaan kopen! Na wat proefritjes op verschillende merken fietsen kwamen we al snel bij Multicycle.
dinsdag, 04 oktober 2016
door Multicycle
Ik heb sinds enkele weken een nieuwe MC Legend e-bike. Ik fiets elke dag naar mijn werk vanuit Berlicum naar Eindhoven toch gauw 31,8 km enkele reis
dinsdag, 09 augustus 2016
door Multicycle
Na 4 jaar ervaring met een batavus padova E-bike waren wij toe aan een nieuwe E-bike die voldoen moest aan de volgende eisen.:
donderdag, 23 juni 2016
door Multicycle
Helaas mijn vorige fiets de MC elegance werd 27 juli 2014 bij het Station Delden gestolen. Toch heb ik overwogen een nieuwe MC te kopen. De keuze viel op de MC Expressive met de Shimano Alfiner 11
dinsdag, 30 september 2014
door Multicycle

Multicycle fietservaringen

Welkom bij Multicycle fietservaringen pagina! We delen hier regelmatig ervaringen van rijders met u. 

Recent

Archief