Noble IGH

____  Onderhoudsarm, stijlvol en prachtig afgewerkt.

Noble IGH

Noble IGH

Zoekt u een fiets die u dagelijks kunt gebruiken voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer? Dan is de Noble IGH iets voor u! Deze stadsfiets gaat lang mee en is onderhoudsarm door de schijfremmen en naafversnelling. Daarnaast is het een plaatje om te zien. De perfect afgewerkte Noble IGH is een echte aanrader!

€ 999,00
Beschikbare kleuren
Pearl White Metallic
Metro Black Metallic

Schijfremmen

Vooral als het nat is buiten, ervaart u de voordelen van schijfremmen. U kunt hiermee namelijk veel beter en met meer controle remmen. Daarnaast is de remweg korter en gaan schijven langer mee dan velgremmen. Door velgremmen slijten de velgen op den duur. Maar heeft u schijven? Dan blijven de velgen ongedeerd tijdens het remmen. 

Naafversnelling

Een naafversnelling is ideaal als u dagelijks op de fiets te vinden bent en toch weinig onderhoud wilt uitvoeren. Deze versnellingen zijn namelijk onderhoudsarm! Daarnaast kunt u zeer eenvoudig en soepel schakelen en u heeft geen last van ratelende kettingen.

Perfecte afwerking

Het is natuurlijk erg belangrijk dat een fiets praktisch is. Hij moet tenslotte lekker fietsen! Maar daarnaast is het uiterlijk van een fiets toch ook belangrijk. Met de Noble IGH profiteert u van kwaliteit, maar ook van een prachtige uitstraling. De afwerking wordt met uiterste precisie gedaan, waardoor er geen lasnaden te zien zijn.

Prachtige kleuren

Onze prachtige toerfietsen hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving. Door het aluminium butted frame met onzichtbare lasnaden is deze toerfiets extra licht en sterk. Onze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar. De Noble IGH wordt afwerkt met een schitterende poedercoating in de kleur Pearl White Metallic of Metro Black Metallic

Frame
Afwerking Gepoedercoat met weggewerkte lasnaden
Frame Aluminium butted extra licht en sterk
Framehoogtes Dames D49
D53
D57
Framehoogtes Heren H57
H61
Framehoogtes Lage instap X47
X53
X57
Overige Componenten
Banden Vredestein Dynamic Tour 40-622
Gewicht 19,8 kg
Kettingkast Hesling Fluente
Kleuren Dames fiets Metro Black Metallic
Pearl White Metallic
Kleuren Heren fiets Metro Black Metallic
Remmen Shimano MT200 hydraulische schijfremmen
Schakelsyteem Shimano Nexus 8 Naafversnelling
Slot Axa Victory
Stuur en stuurpen Multicycle City
Veersysteem SR Suntour NEX
Verlichting Busch & Müller Avy
Spanninga Solo
Zadel Selle Royal Essenza
Adviesprijs
Adviesprijs € 999