NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  Over Multicycle  »  Fietsen op mijn MC  »  Gebruikerservaringen

Waarom een MC?

Wilt u weten waarom andere mensen voor een MC hebben gekozen? Hieronder vindt u verhalen van MC gebruikers die hun ervaring graag met u delen.


Wim en Janny, Smilde

Na 4 jaar ervaring met een batavus padova E-bike waren wij toe aan een nieuwe E-bike die voldoen moest aan de volgende eisen.:
Licht in gewicht, Sportief en Modern uiterlijk, en hoge kwaliteit. Via een vriendin van mijn vrouw werden wij gewezen op Multicycle Fietsen en E-bikes die aan deze voorwaarden voldeden. Na een bezoek aan de MC- dealer Jan Kwint in ons dorp hebben wij op 23 juni 2016 onze Zwarte heren en Witte dames Expressive E-bikes met Nuvinci Harmony 380 versnelling in ontvangst genomen.

Wat is deze combinatie heerlijk met de ACC ingeschakeld, altijd in de juiste versnelling en vooral voor mijn vrouw nooit meer te schakelen en bij een stoplicht makkelijk weg te komen, kortom ideaal !
Ook op de fietsendrager plaatsen is met deze lichte E-bikes geen probleem meer.
Onze keuze voor MC E-bikes is een goed besluit geweest voor nog heel veel Fiets plezier.

Louis van Veen, Hoek van Holland

Nog geen 7 jaar geleden kocht ik weer een MC fiets. Zat toen te twijfelen of ik een elektrische zou nemen of toch nog een zonder ondersteuning. Daar de elektrische fiets toen nog een imago had voor ouderen, had ik besloten om er een zonder ondersteuning te nemen. Dus trappen was mijn motto, na 6 jaar en 8 maanden heb ik hem een klokje rond getrapt. Of te wel 100.000 kilometer. Dit was wel een reden voor een gebakje. Ook bij mijn fietsenmaker Peter van Leeuwen in Hoek van Holland heb ik taart gebracht. Want die heeft samen met Hendrik Jan, de monteur van de fiets bij MC, ervoor gezorgd dat de fiets het gehaald heeft.

Ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb gehad om een MC fiets zonder ondersteuning te kopen. Al hoewel de volgende toch wel een elektrische zal zijn. Verder moet ik nog even zeggen dat naast de fiets zelf de verlichting perfect is, en wanneer ik hem omruil weet ik nog niet. Heel misschien na een bezoekje aan de fabriek van MC. Want een bezichtiging aan de fabriek kreeg ik als cadeau, samen met een mooie pen en een boek van Frank van Rijn een verrassing van de vertegenwoordiger van MC, toen die vernam dat deze afstand van de 100.000 kilometer gereden was. Moet nog minimaal 1 maal op de fiets want ook kreeg ik een etentje cadeau van mijn fietsenmaker. Op naar de volgende kilometers.

Familie Schoterman, Broekland

Hierbij een foto van onze fietsen.
Na ongeveer 20 'a 25 jaar hebben we nu een paar E Bike's gekocht.Wij hebben toch weer voor M.C. gekozen .Deze fietsen zijn goed en niet zo zwaar.
groetjes.
Fam.Schoterman
Broekland

Ina Bennink, Eibergen

Multicycle is een geweldige fiets.
Alleen vind ik heel jammer dat de sleutel van de accu op een lastige plek zit.
Omdat je ook steeds de sleutel eruit moet halen als je de fiets verlaat.

Bea Bruggink, Renswoude

Onze MC fietsen! Anderhalf jaar geleden besloten mijn man en ik elektrische fietsen te gaan kopen! Na wat proefritjes op verschillende merken fietsen kwamen we al snel bij Multicycle. Fijne lichtgewicht fietsen met zoveel mogelijkheden waar je mee gezien wilt worden! Het plezier wat je hebt van deze fietsen is echt onbeschrijflijk, daarnaast is de service van dealer en Multicyle is buitengewoon super!

Wij vinden het eerste klas fietsen en bevelen ze heel graag aan! Hebben onze eerste paar fietsen nu ingeruild voor het nieuwste model en dat beloofd weer heel veel genot dit voorjaar en zomerseizoen! Wel waarschuwen wij U eens een MC altijd een MC !!!

T.M.Verhoef, Heiloo

Dit is mijn tweede MC fiets. De eerste een Mature-E is helaas gestolen. Toch weer een MC aangeschaft, nu een Legend_E . het zijn fijne fietsen, omdat ze zonder ondersteuning ook licht fietsen. één nadeel van deze fiets vindt ik persoonlijk, dat het sleuteltje nu aan de achterkant van de accu zit bijna onder de fietstas, Jammer, moeilijk bij te komen. Je moet deze fiets sowieso altijd aanzetten. En bij de Mature kon je de fiets onder het rijden aan zetten, het sleuteltje zat aan de voorkant. En de Mature had een kleinere display. Minder Kwetsbaar.

Peter-Jan Knape, DELDEN

Helaas mijn vorige fiets de MC elegance werd 27 juli 2014 bij het Station Delden gestolen. Toch heb ik overwogen een nieuwe MC te kopen. De keuze viel op de MC Expressive met de Shimano Alfiner 11 -speed naafversnelling. Naast optreden als Toetsenist-Entertainer speel ik ook nog in twee orkesten bugel en trompet. Voor de repetities en uitvoeringen neem ik vaak de fiets. Daar kan ik als het nodig kan beide instrumenten op deze fiets meenemen. Een in de fietstas en een op de bagage drager. Soms trek ik de natuur in en ga heerlijk oefenen in de buitenlucht. Verder gebruik ik ook de fiets voor lange toertochten. Het schakelen van de versnelling is fijn. Dat is voordeel van een naafversnelling, je kunt terugschakelen als je stilstaat. Dat heb je niet met een fiets met derailleurversnelling. Het is voor mij een fijn "stalen ros".

Marianne van Ruler, Doesburg

Supersnelle elektrische fiets van Multicycle. Twintig minuten sneller op mijn werk dankzij mijn Legend-SE! Bedankt Multicycle!

Martijn van Leeuwen , Hoek van Holland

Vorige week donderdag 3x de top van de Alpe d'Huez bereikt op mijn in top conditie verkerende MC. Bedankt voor jullie steun!!!

Niels en Colette van Dam, Oudewater

Wij zijn sinds een aantal maanden de trotse eigenaars van twee Legend elektrische fietsen van Multicycle. Deze foto is in april gemaakt tijdens onze fietsvakantie in Engeland. Via de Engelse Oostkust zijn we naar het Hart van Engeland gefietst. De tocht voerde ons ook dwars door Londen waar we genoten van de prachtige uitzichten op de fietspaden langs de Theems! Het was een top vakantie, mede dankzij Multicycle!

Catharina Pelikaan , Achterberg

Vorige zomer toerden we een paar maanden rond met de caravan. We namen ook onze fietsen mee voor een tocht langs de Donau. Het fietsen daar ging prima, af en toe best heuvelachtig,, maar echt de bergen in... dat wilden we ook wel eens proberen op een elektrische MC! Geweldig dat we op onze leeftijd (60 en 67 jaar en nooit eerder in de bergen gefietst) moeiteloos door de Zwitserse Alpen konden fietsen. Op 2.000 meter hoogte langs de uitlopers van een indrukwekkende gletsjer rijden, met uitzicht op de besneeuwde toppen van 4.000'ers, was een bijzondere ervaring!

Jan ter Horst, Delft

Enkele jaren geleden hebben wij elektrische fietsen van Multicycle aangeschaft. Sindsdien maken mijn vrouw en ik lange fietstochten door het hele land. Wij zijn zeer tevreden met deze fietsen. Vaak trekken we er op uit met onze camper. De fietsen zijn licht en dus makkelijk op de fietsendrager te plaatsen. Complimenten aan Multicycle!

Theo Vonk, Gorinchem

Enige jaren geleden hebben mijn vrouw en ik twee elektrische fietsen van Multicycle gekocht. Geweldige fietsen voor zowel de korte afstanden in de stad als onze fietstochten. Complete fietsen die eerlijk is eerlijk aan de geschetste verwachtingen voldoen!

Albert van Pinxteren, Berlicum

Ik heb sinds enkele weken een nieuwe MC Legend e-bike. Ik fiets elke dag naar mijn werk vanuit Berlicum naar Eindhoven toch gauw 31,8 km enkele reis. Maar ik ben er heel content mee, het is een fiets naar mijn hart, wind tegen, viaduct op eventjes opschakelen geen enkel probleem . Accu gaat, ik moet er wel bij vermelden dat ik er een zware tas aan de fiets heb hangen gaat de accu toch tegen de 120km mee.

Jan Geerts, Doetinchem

Sinds 1 maart ben ik in het bezit van een fiets van Multicycle. Ik kende het merk niet, maar de dealer adviseerde mij deze fiets omdat hij zo licht fietst. Het mooie van deze elektrische fiets is dat ik nu samen met mijn vrouw lange afstanden kan fietsen, zonder dat het mij veel moeite kost. Nu kan ik er veel meer van genieten. Als ik korte afstanden fiets in de stad, gebruik ik geen ondersteuning, ook dan fiets hij licht. Kortom ik ben zeer tevreden en kan deze elektrische fiets iedereen aanraden!

© Multicycle 2018  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |