NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  Over Multicycle  »  De wereld van Multicycle  »  Waarom een Multicycle fiets?

Waarom een Multicycle fiets?

Quote van een MC-gebruiker: "Als je wilt genieten van fietsen, dan kies je een MC. Hij is mooi, licht en hij fietst fantastisch!"

Hij is licht in gewicht en fietst zeer licht, óók zonder ondersteuning
In elke fiets van Multicycle vindt u ons gepassioneerde vakmanschap terug. In elke rit merkt u hoe licht en soepel uw elektrische fiets rijdt, zelfs óók zonder ondersteuning. Een fiets van Multicycle is eveneens zeer licht in gewicht. Het gemiddelde gewicht is 22 kg, inclusief accu en slot. Daarmee zijn de e-bikes van Multicycle de lichtste in de markt. Zonder accu wegen onze fietsen minder dan 20 kg. Zeer handig als u bijvoorbeeld de fiets op de fietsendrager wilt tillen en vervoeren.


Geen lasnaden in het frame en de kabels zijn weggewerkt

Hij is mooi
Een fiets van Multicycle heeft een duurzaam en tijdloos design. De onderdelen zijn op subtiele wijze in het design geïntegreerd. Geen lasnaden in het frame en de kabels zijn weggewerkt. Het elektrische systeem is vrijwel onzichtbaar uitgevoerd. Daardoor wordt het esthetische karakter dat elke fiets van Multicycle kenmerkt, nergens doorbroken. De ergonomische leren handvatten, het leren zadel, de stabiele drager met accu en het display zijn een subtiel onderdeel van het design van Multicycle.


De onderdelen zijn op subtiele wijze in het design geïntegreerd


© Multicycle 2018  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |