NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  Over Multicycle  »  De wereld van Multicycle  »  Designed around you

Designed around you


Comfortabel en veilig fietsen

Een fiets voor u ontwikkeld: Designed around you
Multicycle stelt de ergonomie en de wensen van u als fietser centraal en bouwt daar fantastische fietsen omheen. Wij denken verder dan techniek alleen, wij verdiepen ons in de belevingswereld van onze fietsers. Het gaat bij ons om het faciliteren van de fantastische fietsbeleving.Zeer licht in gebruik én gewicht
In elke fiets van Multicycle vindt u ons gepassioneerde vakmanschap terug. In elke rit merkt u hoe licht en soepel uw elektrische fiets rijdt, zelfs óók zonder ondersteuning. Een fiets van Multicycle is eveneens zeer licht in gewicht. Het gemiddelde gewicht is 22 kg, inclusief accu en slot. Daarmee zijn de e-bikes van Multicycle de lichtste in de markt. Zonder accu wegen onze fietsen minder dan 20 kg. Zeer handig als u bijvoorbeeld de fiets op de fietsendrager wilt tillen en vervoeren.

Uw veiligheid, onze prioriteit

U wilt zich onderweg ontspannen en veilig voelen. Onze fietsen hebben antislip pedalen en Continental- of Schwalbe banden voor optimale grip. Daarnaast zijn alle fietsen uitgevoerd met automatische LED verlichting die inschakelt zodra het gaat schemeren of als u bijvoorbeeld overdag een tunnel inrijdt. Veel modellen zijn eveneens voorzien van het gemakkelijk doseerbare en zeer effectieve Magura hydraulische remsysteem.


Veilig dankzij de automatische verlichting

Tijdloos design zonder compromis

Uw fiets van Multicycle heeft een duurzaam en tijdloos design. De onderdelen zijn op subtiele wijze in het design geïntegreerd. Geen lasnaden in het frame en de kabels zijn weggewerkt. Het elektrische systeem is vrijwel onzichtbaar uitgevoerd. Daardoor wordt het esthetische karakter dat elke fiets kenmerkt, nergens doorbroken. De ergonomische leren handvatten, het leren zadel, de stabiele drager met accu en het display zijn een subtiel onderdeel van het design van Multicycle.