NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  Over Multicycle  »  De fiets  »  De modernste technologie

De modernste technologie


Een MC is voorzien van de modernste technologie, die gericht is op duurzaamheid, veiligheid en gemak:

Uniek en in eigen huis ontwikkelde elektronica
Multicycle heeft een eigen elektronica afdeling waar de ontwikkeling van de elektronica voor de e-bikes plaatsvindt. Het elektronicateam bestaat uit vakkundige en gedreven mensen met een passie voor fietsen én kwaliteit.

Onze mensen nemen de tijd om de elektronica goed uit te ontwikkelen waardoor een MC altijd is voorzien van de modernste technologie, die gericht is op duurzaamheid, veiligheid en gemak. Hieronder een paar voorbeelden:

 • Winterslaapfunctie
  Wanneer u de fiets langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de Winterslaapfunctie inschakelen, waardoor de levensduur van de accu aanzienlijk verlengd wordt.

 • Schakelhulp en Verbruiksindicator
  Dankzij de Schakelhulp en Verbruiksindicator in het display, krijgt u schakeladvies en wordt u geïnformeerd over uw stroomverbruik.  Zo gebruikt u de energie van de accu zo optimaal mogelijk.

 • Slaapfunctie
  De Slaapfunctie zorgt ervoor dat het elektrische systeem na 15 minuten automatisch uitgaat. Erg handig als u vergeten bent om het systeem uit te schakelen. Zo loopt uw accu niet onnodig leeg en u kunt met nagenoeg dezelfde capaciteit weer verder fietsen. Deze functie zorgt er eveneens voor dat de levensduur van uw accu aanzienlijk verlengd wordt.   

 • Boostfunctie en meeloopstand
  Met de Boostfunctie krijgt u een extra zetje in de rug. Bijvoorbeeld wanneer u achter raakt in een groep met andere fietsers of als u een andere fietser wilt inhalen. U hoeft dan niet de ondersteuning hoger te zetten, maar met de duim activeert u deze functie en die geeft u nét die ‘boost’ die u op dat moment nodig heeft. Loopt u naast uw MC, dan kunt u deze functie gebruiken als handige meeloopstand.

Afstandsbediening, veilig beide handen aan het stuur
De afstandsbediening voor de ondersteuning van de e-bikes bevindt zich bij het linker handvat en het Premium display bevindt zich op het midden van het stuur. Met beide handen veilig aan het stuur, doseert u moeiteloos de gewenste ondersteuning. Dit kan van 8 km/u tot 27 km/u of in de standen 1 tot 15. Loopt u naast uw fiets van Multicycle, dan kunt u de handige meeloopstand eenvoudig inschakelen.