NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  De leukste e-bike tochten in de lente

De leukste e-bike tochten in de lente

 

Niets is zo lekker als een rit tijdens de eerste zonnestralen in de lente. Op uw e-bike rijdt u door de prachtige natuur, die in de lente vol begint de bloeien. Kriebelt het bij u ook? Ga dan op pad en bekijk Nederlands natuurschoon en bijzondere gebouwen. Wij zochten voor u drie bijzondere lenteroutes uit. U ontdekt ze in dit blog.

 

Verrassende fietsroute rondom de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug

De Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug zijn prachtige omgevingen voor een inspirerende voorjaarsrit met uw Multicycle e-bike. Met zowel heuvelachtige als vlakke landschappen, kan iedere e-biker hier zijn hart ophalen. In ongeveer twee uur rijdt u 31 kilometer door dit historische gebied. U vindt de complete fietsroute hier.

 

Rustige fietsroute rondom Winterswijk

Heeft u een voorkeur voor een rustige fietsroute? Dan is deze fietsroute van 45 kilometer net onder Winterswijk geschikt. Deze prachtige fietsroute leidt u langs weilanden, bossen en beken. Dit karakteristieke landschap staat vol in de bloei in de lente en is daarom een echte aanrader voor elke fietser. U vindt de complete fietsroute hier. Deze route is beschikbaar als GPX bestand.

 

Schitterende fietsroute Montfertland

In ongeveer 3,5 uur maakt u een tocht van 60 kilometer door het mooie Montferland. Deze route start bij ons in Ulft en eindigt daar ook. Tijdens deze fietsroute ontdekt u het prachtige grensgebied van Nederland en Duitsland. Met als absolute hoogtepunt de bijna 67 meter hoge top Montferland. Hier heeft u een schitterend uitzicht over het hele gebied. U download de route hier. En wilt u na deze fietsroute onze collectie bekijken? Plan dan een bezoek aan onze showroom! U bent van harte welkom.

 

Meer informatie?

Zijn bovenstaande fietsroutes niet helemaal wat u in gedachten heeft? Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘Fietsroutes’. Hier vindt u diverse fietsroutes door heel Nederland.

 © Multicycle 2018  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |