NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Uw e-tandem vervoeren met de Thule VeloCompact fietsendrager

Uw e-tandem vervoeren met de Thule VeloCompact fietsendrager

Gaat u samen op reis? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uw vakantiebestemming verkennen. U kunt de omgeving te voet of met de auto bekijken, maar met de (elektrische) tandem is dit natuurlijk nog leuker! Gelukkig kunt u eenvoudig uw tandem meenemen op reis met behulp van de VeloCompact fietsendrager van Thule. Zo kunt u gaan en staan waar u maar wilt.

 

Op pad met een (elektrische) tandem

Een tandem is uitermate geschikt voor stellen die er graag samen op uit gaan. En heeft één van de twee moeite met zelfstandig fietsen? Dan is een elektrische Multicycle tandem een ideale oplossing. Zo heeft onze Double Dream-EF tandem een freewheel systeem, waardoor beide fietsers onafhankelijk van elkaar kunnen fietsen. Hierdoor kan de een uitrusten, terwijl de ander doortrapt.

 

VeloCompact fietsendrager van Thule

Met de VeloCompact fietsendragers van Thule kunt u uw horizon verbreden. Dankzij de verstelbare wielhouders, biedt de VeloCompact van Thule voldoende ruimte voor een opgevouwen elektrische tandem. Zo kunt u de elektrische tandem meenemen op vakantie. Maar ook wanneer u een dagje weg wilt, kunt u eenvoudig de elektrische tandem meenemen op de fietsendrager van Thule.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het vervoeren van uw Multicycle tandem? Of wilt u zelf eens proberen hoe onze elektrische tandems rijden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u een proefrit plannen in onze showroom in Ulft of bij één van onze dealers© Multicycle 2018  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |