NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Spirit een dynamische en eigentijdse fiets

Spirit een dynamische en eigentijdse fiets

Nieuw in onze collectie is het model Spirit in de kleuren Phantom Black metallic en Pearl White metallic. Deze dynamische en comfortabele elektrische toerfiets is leverbaar met gesloten kettingkast (naafversnelling met 8 versnellingen). Dankzij een aantal innovaties kunt een rekenen op een zeer hoge actieradius.

Eigentijdse uitstraling
Wat deze fiets zo bijzonder maakt zijn de bruine accenten, zoals de bruine leren ergonomische handvatten, het bruine leren zadel en de snelbinders met één bruine binder. Deze bruine details zorgen voor een eigentijdse uitstraling en geven de fiets het esthetische karakter dat kenmerkend is voor Multicycle. Wij hebben bij de ontwikkeling van dit model veel aandacht besteed aan het gewicht, de lichte en soepele rijervaring en veiligheid voor de gebruiker. Zo is deze fiets voorzien van het gemakkelijk doseerbare en effectieve hydraulische remsysteem en automatische verlichting.


Bruin lederen zadel                                               Ergonomische bruine leren handvatten

Voorwiel- en middenmotor
U kunt kiezen bij dit model voor een voorwiel- of middenmotor. De stille en lichte voorwielmotor is ideaal wanneer u veel in het vlakke Nederlandse landschap fietst met veel tegenwind. U wordt als het ware 'vooruit getrokken'. Gaat u wat meer de heuvels en bergen in, dan is de krachtige middenmotor de beste keuze.  U krijgt dan als het ware een 'duwtje in de rug'. Welke motor u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een lichte fiets die zeer soepel rijdt.

De prijzen zijn: voorwielmotor (€ 2.799,-) en middenmotor (€ 2.999,-).© Multicycle 2018  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |