NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Multicycle verhoogt serviceverlening naar de dealer

Multicycle verhoogt serviceverlening naar de dealer

Fietsen voortaan persoonlijk naar de dealers gebracht


Service telt bij fietsenproducent Multicycle. Daarom gaat het bedrijf zijn fietsen vanaf nu zelf bij de dealer afleveren. Speciaal hiervoor werden nieuwe bedrijfswagens aangeschaft.

 

Dichterbij de dealer

Vervoer van producten wordt meestal uitbesteed aan een externe vervoerder. Omdat Multicycle graag een goed persoonlijk contact met zijn dealers heeft, wordt het vervoer van de MC-fietsen naar de dealers volledig zelf ter hand genomen. Achter het stuur van de nieuwe bedrijfsauto's zijn de eigen vertegenwoordigers van Multicycle te vinden, goede bekenden van de fietsendealers in het land.

 

Betrokken samenwerking

Door als fabrikant zelf de levering van de fietsen ter hand te nemen, ontstaat een grotere betrokkenheid bij de dealer. Multicycle zet zich zoveel mogelijk in voor een nauwe samenwerking.
Vanuit deze gedachte werd onlangs al het nieuwe orderportaal van Multicycle in gebruik gesteld. Hiermee beschikken de MC-dealers over uitgebreide online mogelijkheden op het gebied van levering, service en after sales.

 

Tailor-made

De nieuwe, extra lange bedrijfswagens zijn speciaal voor het vervoer van MC-fietsen ingericht. De auto's zijn daardoor geschikt voor optimaal, veilig transport van de MC-modellen. Daarnaast zijn de belangrijkste after sales onderdelen aan boord, zodat ook professionele service kan worden geboden.
© Multicycle 2017  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |