NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Multicycle presenteert nieuwe collectie 2019

Multicycle presenteert nieuwe collectie 2019

De komende weken presenteren wij onze compleet nieuwe collectie en merkuitstraling aan een selecte groep dealers. We hebben de afgelopen periode hard gewerkt om de collectie en merkuitstraling te ontwikkelen. Er is veel tijd en aandacht geïnvesteerd in de details en kwaliteit. We zijn dan ook ontzettend trots op het resultaat. De nieuwe collectie bestaat uit vier modellen, die zich kenmerken door een elegante afwerking en een uitstekende rijbeleving. Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie en merkuitstraling? Neem dan alvast een kijkje op www.ontworpenomdebestefietstezijn.nl.


Evolutie in de fietswereld

Het afgelopen jaar heeft bij ons in het teken gestaan van doorontwikkeling en dat is duidelijk terug te zien in onze nieuwe collectie. De fietsen die we hebben ontworpen, zijn perfect voor de actieve fietsliefhebber die kiest voor kwaliteit. Tegelijkertijd kan ook de forens bij ons terecht. De nieuwe collectie is namelijk ook uitermate geschikt voor de functionele fietser.


Hoogwaardig Nederlands Vakmanschap

De nieuwe toerfietsen en e-bikes kenmerken zich door hoogwaardig Nederlands vakmanschap. De frames zijn stijf en stabiel, een kenmerk dat wordt versterkt door de hoge velgen. De fietsen zijn afgewerkt met de allerbeste onderdelen. Zo werken we samen met topmerken als Shimano, Brose, Gates, Vredestein en SuperNova. We hebben daarbij gekozen voor kwaliteit en bewezen techniek. Hierdoor is de collectie niet alleen mooi, maar ook zeer betrouwbaar.


Een prachtige collectie met vier modellen

De modelvarianten zijn verminderd. Het grote voordeel daarvan is dat de fietsen een kortere levertijd hebben. We bieden nu vier modellen waar we een brede groep fietsers kunnen bedienen: de Prestige, Legacy, Voyage en Noble. Zo is de Prestige EMB ons topmodel. Deze sportieve e-bike beschikt over Gates Carbon Drive riemaandrijving en Shimano XT remmen. Een prachtige fiets om te zien, die ook nog eens soepel rijdt. Alles wat een fietsliefhebber zich kan wensen.


Nog heel even wachten…

Op dit moment werken we achter de schermen hard aan de online identiteit. Binnenkort presenteren we daarom de compleet vernieuwde website. Het is dus nog heel even wachten voordat je de gehele collectie en merkuitstraling kan bewonderen! Tot die tijd is er een sneak-preview te zien op de website www.ontworpenomdebestefietstezijn.nl.Multicycle fietscollectie 2019
© Multicycle 2018  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |