NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Multicycle komt met state of the art e-bike systeem

Multicycle komt met state of the art e-bike systeem

Ontwikkeld in eigen huis met mechatronica specialist ICE

Multicycle e-bikes krijgen de nieuwste generatie high-end elektronica. Het compleet nieuwe e-bike concept stelt nieuwe maatstaven voor elektrisch fietsen. Prestaties, bedieningscomfort en bedrijfszekerheid liggen op een toonaangevend niveau.

Overname Innovative Control Electronics

De nieuwe, hoogwaardige e-bike technologie werd volledig bij Multicycle in eigen huis ontwikkeld. Deze grote stap werd mogelijk gemaakt door de overname van Innovative Control Electronics (ICE), dat nu deel uitmaakt van de Multicycle familie. ICE is al jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van state of the art mechatronica componenten, zoals die ook worden toegepast in de luchtvaart- en auto-industrie.

Fantastische prestaties

De sterk verbeterde accucapaciteit van 480 Wh maakt een aanzienlijk grotere actieradius mogelijk. Het nieuwe display, dat veilig vanaf het stuur te bedienen is, biedt uitvoerige informatie. Indicatoren tonen het actuele energieverbruik en geven aan of de stroom efficiënt wordt gebruikt. Een schakelindicator adviseert over op- of terugschakelen.

Smart power

De nieuwe accu en lader zijn speciaal ontwikkeld voor uitgekiend energiemanagement.  Zo heeft het systeem bijvoorbeeld een economische winterslaapstand. Alle componenten, ook de accu, zijn van uiterst duurzame kwaliteit en hebben een bijzonder lange levensduur.

Meer goede ontwikkelingen

Ook op andere fronten zat Multicycle niet stil. De organisatie is verder geoptimaliseerd en de bekende gezichten zijn weer bij onze dealers te zien. Ook werd flink geïnvesteerd in service en dienstverlening voor onze klanten en het dealernetwerk. Alles met één duidelijk doel: fantastisch fietsen.

© Multicycle 2017  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |