NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Multicycle gaat de strijd aan!

Multicycle gaat de strijd aan!

Elektrische vervoermiddelen gaan de strijd aan op traject Almere - Amsterdam-Zuidoost

Electric Freeway nu officieel in gebruik en Multicycle doet mee!

Op donderdag 12 september geeft de burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma, om 08.00 uur het startschot voor een unieke strijd op het traject Almere-Amsterdam-Zuidoost.

Waarom wordt deze wedstrijd gehouden?

Met de wedstrijd wil de gemeente Almere aantonen dat reizen via de Electric Freeway een goed alternatief voor woon-/werkverkeer is. Reistijden met de auto kunnen door files vaak oplopen. Vooral met een elektrische scooter of E-bike is er over de Electric Freeway een behoorlijke winst te behalen.

Wie is de winnaar?

Degene die het eerste over de finishlijn in Amsterdam Holendrecht komt, hoeft niet persé de winnaar te zijn. Er wordt ook gekeken naar CO2-uitstoot (ook in vergelijking met een benzineauto) en kosten (afschrijving wordt buiten beschouwing gelaten).

Welke elektrische scooters doen mee aan de race?

Speciaal voor de Electric Freeway stelt Nimoto in samenwerking met e-Scooters Almere twee elektrische scooters (Trendy-R) beschikbaar. 

Welke elektrische fietsen doen mee aan de race?

Multicycle stelt 3 elektrische fietsen (Expressive-E uit de collectie 2014) beschikbaar voor deze unieke wedstrijd. Uiteraard leverbaar als heren- en damesmodel, met dubbele buis of een extra lage instap. De afstand tussen Almere en Amsterdam legt deze fiets moeiteloos af.

Welke elektrische auto doet ermee aan de race?

De ANWB rijdt in deze wedstrijd mee met een Opel Ampera.
De Opel Ampera rijdt, zonder de accu tussentijds op te lasen, zo'n 40 tot 80 kilometer naar gelang omstandigheden en rijgedrag.

Wat is de Electric Freeway?

De Electric Freeway is een bestaande fietsroute tussen Almere, Weesp, Muiden en Amsterdam-Zuidooost. De gehele route is bewegwijzerd. Op de meeste plaatsen is de route een breed en vrij liggend fietspad. Ideaal om met een elektrische fiets of- scooter naar het werk te rijden.

Van welke aanbiedingen kunnen forensen profiteren?

Een werknemer kan van mooie aanbiedingen profiteren als zijn of haar werkgever is aangesloten bij ForenZo. ForenZo, een initiatief van de ANWB, werkt aan een schoner en bereikbaar Nederland. De gemeente Almere werkt met ForenZo samen om de Electric Freeway bij het bedrijfsleven in de Metropoolregio Amsterdam onder de aandacht te brengen.

Daar zijn een aantal aantrekkelijke voordelen uit voort gekomen.
  •     € 100,- Electric Freeway cashback bij de aanschaf van een elektrische fiets of - scooter
  •     € 100,- extra korting bij de aanschaf van een Nimoto Trendy R e-scooter
  •     Gratis verzekering bij de aanschaf van een E-bike of E-scooter
  •     Gratis ANWB-pechservice op het gehele traject
© Multicycle 2017  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |