NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Multicycle Open Huis 2015, wederom goed bezocht en zeer geslaagd!

Multicycle Open Huis 2015, wederom goed bezocht en zeer geslaagd!

Ook dit jaar is het Multicycle Open Huis van 2 mei jl. druk bezocht. We mochten ruim 600 fietsliefhebbers uit het hele land verwelkomen. Zelfs fietsliefhebbers uit onze buurlanden kwamen met grote belangstelling een kijkje nemen bij Multicycle.

Veel belangstelling
Mede dankzij het mooie weer werd het een zeer geslaagde dag. Op het testparcours werd veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een proefrit op onze fantastische fietsen te maken. Vol enthousiasme werden de fietsen getest, waarbij ook de ritjes op de tandem niet ontbraken. Grote belangstelling was er ook voor de rondleidingen door ons pand. Trots lieten onze vakmensen zien hoe zij een MC met de hand monteren. Er was eveneens veel belangstelling voor onze afdelingen expeditie, productontwikkeling, elektronica en onze lakkerij. 
 
Diverse activiteiten
Verder lieten de bezoekers zich graag informeren over de  collectie 2015 en de nieuwste technieken. Continental had een eigen stand om bezoekers te informeren over de hoge kwaliteit banden die iedere MC perfect en licht laat rijden. Thule was aanwezig met een deel van haar assortiment hoogwaardige fietsdragers en tassen en uiteraard de ANWB onze mediapartner. Daarnaast konden de gasten genieten van een heerlijk wijntje tijdens de wijnproeverij verzorgd door slijterij Schoenmaker in Ulft. Ook voor de kinderen was er vermaak, zij konden zich uitleven op een springkussen.
 
Multicycle kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Met trots hebben we bezoekers fantastisch fietsen laten ervaren!© Multicycle 2017  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |