NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Mirjam Wouters fietst op een MC de wereld over!

Mirjam Wouters fietst op een MC de wereld over!

Mirjam Wouters reist al vanaf 2001 de wereld over. Na tenminste 22.000 kilometer op de fiets is de wereldreis van Mirjam Wouters nog lang niet ten einde. Het fietsen zit Mirjam in haar bloed. Na het Lyceum pakte ze al snel de fiets. In 2003 reed ze naar Marokko, in 2004 door Oost-Europa en in 2005 lukte het haar om de Noordkaap op de fiets te bereiken. 


Sinds twee jaar reist ze de wereld rond op de Trekking Extreme van Multicycle.  Wij zijn er trots op dat we Mirjam sponsoren. Niets houdt deze fietsende wereldreizigster tegen. Volg de verrichtingen van Mirjam via haar website. In dit artikel leest u meer over de sponsoring van Multicycle.

 

Maarten Borgers fietst op een MC van Amsterdam naar Beijing

Maarten Borgers fietst op een MC van Amsterdam naar Beijing. Op 27 maart 2010 is Maarten Borgers op de fiets gestapt voor zijn monsterrit richting Peking. Het startpunt was in Amsterdam. Hij starte vanuit het Olympisch Stadion met een 1e etappe waar vrienden, familie en bekenden aan mee fietsten. Met deze reis en 1e etappe wil hij een grote steen gaan bijdragen aan de Stichting Spieren voor Spieren. Maarten: "Het avontuur van m’n leven voor het verbeteren van hun leven!" De afstand die Maarten zal moeten afleggen is 15.000 km! Spieren voor Spieren waardeert en bewondert de enorme inspanning. Volg de verrichtingen van Maarten via zijn NEW BLOG ON HIS WEBSITE!!

© Multicycle 2018  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |